Mă uitam la poza de mai sus, aducându-mi aminte de o vreme când făceam poşta redacţiei (nu râde mă) la o mică revistuţă şi am primit o scrisoare, care începea cam ca în titlu, Dragă redacţie, soţia mea e mai înaltă decât mine. Bine, problema omului nu era chiar cum v-aţi imaginat, el era speriat că fotomodeala lui baschetbalistă ar putea să îl părăsească, el având 1.65 şi ea 1.87. Sper sincer, pentru justiţia terrană a lui zeus, că l-a părăsit.

Ideea era alta. Cum ai putea tu, mascul feroce, să stai lângă o tipă mai înaltă decât tine cu 10-15 centimetri? Şi aici nu îi băgăm pe domnul Virinel Columbeanu, am avut nevoie doar de 5 ani pentru demonstraţia că fosta lui nevastă e o târfă penală, în căutare de bani.

Adică un cuplu normal de om şi femeia lui, cu plimbări romantice pe sub felinare, cu săruturi fierbinţi şi mâini pe cur. Al ei. Adică, cum o fi să te ridici pe vârfuri să îţi pupi femeia? Plus că mai intervin şi alte probleme, cum ar fi că, normal judecând, tipa are şi torso-ul şi picioarele mai lungi decât el, prin urmare sunt afectate poziţiile sexuale, în poziţia misionarului el fiind un fel de tirbuşon, iar pentru capră trebuie să îşi procure un scăunel.

Dileme.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.