Când m-am luptat cu sistemul STS și restul lumii ca să mă vaccinez în prima șarjă posibilă, a fost din 2 motive.
Primul, am diabet, nu simt nevoia de a pleca la cele sfinte, cred că ai mei încă mai au nevoie de mine și până nu dau de un cancer solid, aș mai adăsta pe aici.

Celălalt motiv a fost libertatea de circulație, posibilitatea de a merge liber pe unde vrea mușchiul meu zigomatic. Așa că am trecut peste orice chestie gen vai, risc și altele și mi-am dat obolul pe altarul științei. Și sunt convins că, la fel ca mine, acestea au fost motivațiile majorității celor care și-au făcut vaccin.

Problema e că, se pare, guvernanții români dau legi și reguli doar ca să fie și își bat joc de noi și de eforturile noastre în cel mai pur mod.

Adică, atunci când Ilfovul va intra în carantina nevaccinaților, pentru că 97% din internări sunt nevaccinați, eu va trebui să fac iar CĂCATUL ăla de adeverință de ieșit din casă, indiferent dacă sunt vaccinat sau nu? Iarăși trebuie să fug să fiu la 10 acasă? De ce? Cui folosește? pentru ce CĂCAT m-am vaccinat, dacă am aceeași libertate de mișcare precum cei pe care îi doare în cur și își iau info științific de la ambasada rusiei?

Cretinii ăștia de la guvernare nu înțeleg că nu fac decât să creeze un imens butoi cu exploziv plin de frustrare, din partea tuturor. Nu se poate ca, în timp ce ești cetățean model, faci totul pentru a fi bine tuturor, dar ești tratat ca ultimul sclavete idiot cu 12 clase hurr durr cip, buletin tricolor, dacia, roexit. Nu ai cum, nu se poate.

A, și la asta se adaugă decizia inteligentă de a cere certificat verde pentru copiii sub 12 ani, deși, evident, copiii sub 12 ani nu au dreptul de a se vaccina. Gen vrei să îți scoți copilul la cofetărie, deși tu ești vaccinat, trebuie să te duci să decartezi 300 de lei la mafioții cu testările, sprijiniți de guvernul PNL, pentru că de ce nu.

Vă spun, l-am urât pe Dragnea, dar ura pe care am prins-o împotriva a tot ce înseamnă PNL, Florin Câțu, hoțul ăla de Arahat, nici măcar nu se apropie, e în cu totul alt zipcode.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.