Femeia din imagine se numește Doina Gradea și este șefa televiziunii române. Pe lângă asta, este numită politic, pesedistă și extrem de iritată când reporterii televiziunii de stat pun întrebări incomode primărizdei capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea Pandele Șicâțiormaififost. Numind-o pe respectiva reporteriță, într-o discuție telefonică, cap de porc. Întreaga discuție e aici, pentru cine e curios.

Ok, trecem peste pesedismul evident, disprețul complet față de oameni, față de foștii colegi, actualmente sclavi, al doamnei Gradea. Dar serios, absolut serios, cand arati asa, cum poti sa spui despre o alta femeie, care practic cantareste cat un picior de-al tau, după ce îți tai unghiile, că e cap de porc? Am modificat ușor poza doamnei Gradea, doar pentru exemplificare și pentru a vedea cât de ușoară este trecerea.

În altă ordine de idei, poate vă gândeați că Miss Piggy din Pangrati are vreo remușcare sau ceva. V-ați înșela masiv.

Înregistrarea acestor conversații este nelegală. Cel care a făcut-o va răspunde în fața legii.

Deci da? E ilegal și va lua măsuri să fie pus la zid respectivul. Pentru cine e curios, declarația completă este aici.

În rest, rămâne cum am stabilit. Pătraru, care suferă de o lipsă de umor incredibilă, emisiunea lui este la un nivel de scremoșenie incredibil, pur și simplu nu am reușit să mă uit la o emisiune completă, cam o dată la 2-3 ani, își face ieșirea cu scandal de la televiziunea unde lucrează, creând premizele mutării la o altă televiziune, pentru încă 2-3 ani.

Probabil va reveni la digi24.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.