Ieri, la o lansare de produs, prezentatorul s-a adresat sălii cu formularea Doamnelor, domnilor și bloggerilor. Iar când cineva din sală i-a spus Și jurnaliștilor, a spus Nu, jurnaliștii sunt la domni.

Lăsăm la o parte formularea absolut jenantă și disprețul efectiv la adresa unor oameni care, vorbind strict din punctul de vedere al profesiei care i-a adus acolo, unii dintre ei, singuri și prin forțe proprii, au trafic mai mare decât multe din ziarele reprezentate de domnii jurnaliști.

Alta e problema mea.
Că m-am uitat imediat în sală. Toate vacile de bloggeri prezente la fața locului au izbucnit în râs. Ahahahahaha, ce glumă bună, ne-a făcut prezentatorul untermenschi. Cât de idiot să fii încât să salivezi după o glumă cu care să te identifici, indiferent cât de josnică ar fi?

Jenibililor!

Și piticu, Cristian Dorombach, îți spun eu, amicul tău.
RÂSUL TĂU FALS E PENIBIL. OAMENII DIN JUR NU TE ADMIRĂ, CI SE UITĂ CU JENĂ LA TINE. Asocierea cu tine face rău oamenilor din jurul tău. Nu mai fi clovn și încearcă să fii maturul care se apropie de 30 de ani.

Îți promit că, la proximul eveniment la care suntem amândoi, voi filma fețele dezgustate ale oamenilor care te ascultă simulând râsul acela disonant și îl pun pe site. Ca să te lămurești odată că au trecut deja 8 ani și ar fi cazul să avansezi puțin.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.