După cum știți, bărbații sunt niște gâște bârfitoare. Înainte, ne întâlneam în baruri, întâi eram sobri și discutam lucruri importante, gen politică locală, joburi, rachete spațiale, după care apucam să bem o bere și, evident, ajungeam la femei și geopolitică.

Acum, din cauza internetului, nu mai reușim să ne întâlnim nici măcar de 2 ori pe an, întotdeauna apare ceva mai important decât să ne vedem, în plus, femeile din viața lor au un rol extrem de important în a ne ține deoparte (săraca nevastă-mea, cred că i-ar și plăti să mă mai scoată din casă, acum nu știu exact, dacă e spre binele meu sau ca să mai scape de mine), așa că tot timpul le inventează sarcini închipuite, trebuie să facă biberoane, să adoarmă copii, chestii de astea.

Așa că acum avem un grup de Telegram unde stăm non stop și ghici ce. Bârfim, normal. Și, printre bârfe despre băieții care sunt bizi să sugrume social media și politică, evident bârfim despre femei. Ne povestim diversele aventuri din viață, că, slavă domnului, dacă nu ne-a făcut frumoși, soarta ne-a făcut inteligenți și amuzanți, așa că femeile sunt nimic pentru noi, wham bam thank you ma’am și ne mai bârfim și femeile ce ne ghidează viețile actuale, cu mână de fier.

Da, vorbim despre ORICE. GET IT? Orice. Ne împărtășim și cele mai intime detalii.
Și de aia suntem foarte curioși, toți.

Doamnelor, dumneavoastră aveți același tip de grupuri, în care ne bârfiți până când simțim că ne frige creierul și vrem acasă? Tot așa, cu detalii și chestii? Vă spun, suntem teribil de curioși.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.