ROXANA ELENA ONU

O femeie din comuna Varasti, judetul Giurgiu, a fost retinuta de procurorii DIICOT, fiind acuzata ca si-a violat si exploatat sexual cei doi copii – o fata de un an si 11 luni si un baiat de aproape trei ani

Ai zice că domnii de la ziar au greșit localitatea și e vorba de Vaslui, dar nu, chiar este din Giurgiu respectiva doamnă, un falnic exemplar care ne arată că românii au rezerve de pedofilie în toate regiunile țării, nu doar în moldova sau ardeal.

Știți ce mă gândeam?
Că, la o adică, poți înțelege actul unui tată pedofil. Adică nu îl accepți și motivezi, brrrrr, dar practic, dacă nu există și nu se formează acea legătură tata/copil, nu avem în față decât un om cu o boală psihică și cam atât, legătura sa cu copilul se rezumă la cele 10 secunde de dat din buci în mama purtătoare.

Dar totuși, mama? Aici, cumva, am rămas bușbee. Cum adică…mama și-a violat băiatul de 3 ani? Sufletele alea au fost în ea, au crescut înăuntrul ei, s-au mișcat, le-a dat naștere, le-a aLăptat.

După care le-a futut.

Serios? Adică…what?
WHAT??
foto

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.