Intotdeauna am considerat ca in iubire nu au ce cauta discutiile despre bani. Cred ca 2 oameni care se iubesc ar trebui sa considere banii doar un accesoriu pentru drum, nu un ingredient fara de care mori, daca nu il ai.

Mi se pare absurd sa existe discutii de genul banii mei si banii tai, atata timp cat imparti o felie de paine, o pula si o buda cu cel de langa tine.

Am aflat ca un bun prieten a fost parasit de femeia lui, cu care era casatorit, pentru ca tipul si-a pierdut jobul, din motive de criza si nu mai putea sustine tot familionul care salasluia in casa lui. Adica socri, copil, nevasta, si un nepot, care nu-i asa, aveau un nivel de viata care nu mai se pupa cu noua lui situatie financiara.

Asa ca doamna nevasta si-a luat bagajele si parintii si s-au mutat in alte locatii, lasandu-l cu copilul, ratele la banca, fara masina si cu proces de divort, in care cere apartamentul, dar nu vrea sa plateasca rate la el.

Ma gandesc ca traiesti langa un om ani de zile, investesti in relatie sentimente, ani, suvite de par alb, faci copii pe care speri sa ii cresti alaturi de omul iubit, cel langa care visezi sa imbatranesti si realizezi ca la prima greutate adevarata in viata, cel de langa tine dezerteaza relaxat, pentru ca nu te mai ridici la standardele materiale cu care era obisnuit.

Si asa visele tale se fac fum, viata ta e scrumul din care se ridica acel fum si iti dai seama ca sufletul tau a devenit o mocirla clisoasa din care nu mai poti sa respiri.

Si atunci, de ce dracu mai traiesti?
FOTO

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.