Mi-am făcut abonament Disney+, pe banii mei, în patul meu și pe muzica mea, fără niciun cod, voucher, promoție sau știu eu ce, ca să pot să am o opinie despre serviciu și să nu poată plana dubii deștepte despre cum m-au plătit pe mine alienii, ca să zic de bine/rău despre ceva.

Client, da, deci pot spune ce vreau.
Ok.

Disney+ e doar o colecție de amintiri pentru boomers și millenials. Dacă te-au impresionat desenele animate vechi și seriile Star Wars, aici e de tine. Pentru că e o colecție completă cu toate chestiile făcute, de-a lungul timpului, pe subiect. Același lucru despre Marvel și, mai puțin Pixar, care are o istorie mai scurtă. Tot ce s-a creat de la ei, găsiți acolo.

Problema e că e doar asta. O colecție de vechituri, mai mult sau mai puțin prețioase, vechituri pe care le-au cam văzut toți. Și aici se oprește tot, pentru că acel STAR care face parte din Disney+ e tot o colecție de seriale și filme obosite de atâta vechi, plus clasicul SĂ SĂRBĂTORIM PRIDE MONTH! În rest, nimic nou. Un fel de HBO, dar fără filme generaliste.

Sigur, există Mandalorian, Obi-Wan, Boba Fett. Dar există și serialul cu fetița super erou de religie musulmană. Nu știu dacă compenseaz.

Merită să cumperi Disney+? Dacă ții cont de faptul că vei vedea doar has beenuri și, ocazional, câte un nou release Marvel, care devin din ce în ce mai obosite, vezi ultimul Dr. Strange, de ce nu, dacă dispui de 300 de lei pentru un an.

Mi-aș mai reănnoi? Nu știu. Pentru a vede 3 seriale câteva luni, nu știu dacă merită.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.