Aseară, Dinamo a pierdut rușinos. Jenant. Anemic. Trist. Poate chiar dureros. După un joc anost. Slab. Anemic. Trist. Presărat cu faulturi criminale. Animalice. Câinești. Faulturi ce încercau să mascheze impotența. Lentoare. Slăbiciunea. Tristețea.

Nu cred că Țălnar este de vină, așa cum a lăsat să se înțeleagă proxenetul șef al capitalei. Ba chiar Țălnar a făcut o muncă foarte bună de când a venit la echipă, muncă ce s-a concretizat într-un parcurs foarte bun în retur, practic, până la meciul de aseară, dinamo având același număr de puncte ca și Steaua.

De vină e multitudinea de borci, computerlanzi, sandulești și alte otrepe, care ani de zile au tras hăis și cea, aducând și vânzând jucători strict în interes personal, neconstruind nimeni nimic pentru viitor, totul fiind pentru sfântul euro de azi. Rezultatul?
Ce se vede azi. Nu construiești o echipă cu rebuturi de jucători, în jumătate de an.

În altă ordine de idei, se pare că cioropinele din Grant vor avea șansa ca, de la anul, să se trezească mai de dimineață pentru a juca, neprimind licența, pe motiv că nu și-au plătit jucătorii de nici ei nu mai știu când.
Știți ce a făcut de fapt pârnaiabilul Copos, nu? Nu a mai plătit nici un fel de datorie, nimănui, după care s-a băgat sub protecția insolvenței, iar administratorul judiciar a decis că, dacă tot e clubul în insolvență, jucătorii să nu își mai primească salariile restante, că deh, e insolvență.

Lucru cu care băieții de la comisii nu au fost de acord și nu le-au mai dat licența pentru anul viitor. Deci tu, copos, nu îți plătești jucătorii, cei care practic duc clubul în spate, sub acoperirea insolvenței, insolvență declanșată de tine personal împotriva clubului, dar vrei licență pentru anul viitor, pentru a putea exploata gratuit aceiași jucători.

Seems legit. Să sperăm că și tribunalul de la Laussane va susține opinia celor de la comisii, altfel se reinstaurează sclavagia legală, cu ajutorul tribunalului datornicilor.