Pe la 7 dimineața, homosexualul s-a trezit în patul lui de homosexual. Și-a pupat tandru, pe gât, iubitul lui milionar homosexual (amor fără alifie!), după care s-a dus în baia lui de homosexual, unde și-a făcut nevoile (fleoşc!) de homosexual, după care s-a spălat pe dinți cu periuța lui de homosexual.

S-a întors în cameră, unde s-a îmbrăcat cu hainele lui de homosexual, și-a legat cravata lui de homosexual și s-a încălțat cu pantofii lui de homosexual. A ieșit din casa lui de homosexual, măcinat de gânduri de homosexual. S-a suit în super mașina lui de homosexual și a plecat spre biroul lui, de la super firma lui de homosexual.

A ajuns la birou. Secretara lui homosexuală de homosexual i-a făcut o cafea de homosexual pe care i-a pus-o pe birou. A băut-o ca un homosexual. Îl măcinau gânduri de homosexual. Gândurile de homosexual nu sunt deloc, dar deloc la fel cu gândurile de bugetar, sau de corporatist, sau de blogger – numa’ zic. Pe la 10, a mers la o conferință de LGBT – a participat la ea, evident, ca un homosexual.

La pauza de cafea a conferinței, a intrat în sala de networking. Îl măcinau gânduri grele, de homosexual, așa că a străbătut cu pași înceți și apăsați sala, fără să bage pe nimeni în seamă. Ca un homosexual.

Când s-a terminat conferința, s-a întors în biroul lui de homosexual. A avut multe întâlniri de homosexual, ca orice homosexual. A penetrat anusuri cu pixul lui de homosexual. La un moment dat, s-a uitat la ceasul lui de homosexual și a văzut că s-a făcut vreo 6 după-amiaza. Așa că a plecat la sală, unde a tras de fiare, ca un homosexual.

După ce-a terminat cu sala, a ieșit în oraș cu niște prieteni, ca un homosexual. A mâncat ca un homosexual și a băut niște vinuri de Chile și niște coniace (evident, franțuzești, din regiunea Cognac, altfel se numeau simplu brandy-uri) ca un homosexual.

Era deja seară. Homosexualul nostru se retrage la casa lui de homosexual, alături de iubitul lui de homosexual, cu care face dragoste (sau sex, depinde de la homosexual la homosexual). Apoi face duș ca un homosexual, se îmbracă în pijamaua lui de homosexual și se bagă în patul lui de homosexual, alături de iubitul lui de homosexual. Gândurile lui de homosexual nu-l lasă să adoarmă.

Între ele, unul mai cu seamă face ravagii în creierul lui de homosexual.

Doamne, ce viață de homosexual plină de rutină am.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.