Vă spun, am văzut filmul ieri și m-am tot gândit, am făcut topuri în cap și am ajuns la o singură concluzie. Nimic nu mă face mai fericit, la un clip de internet, decât atunci când văd cocalari de ăști care, dragă doamne, protestează împotriva a varii căcaturi asupra cărora noi nu avem absolut nici cea mai mică influență, orice demență le trăznește lor prin cap, iar soluția e să blocheze strada pentru oamenii simpli care, în viziunea lor, vor achiesa la vederile lor și vor pune presiune pe ei.

Îmi place când sunt bătuți, simt o satisfacție internă așa, ca o căldură plăcută care mă dezmiardă pe interior. I-aș lăsa pe ăia care se lipesc de asfalt să moară de sete și foame, pur și simplu. Zonă interzisă. Pușcărie eternă pentru leprele care încearcă să distrugă opere de artă vechi de sute de ani pentru că Stop Oil.

Vrei să protestezi? Du-te-n mm și protejează în față la Elon Musk. Dă-i foc Angelei Merkel, ale cărei politici verzi tocmai deschid minele de cărbuni din germania. Caută-l pe Bill Gates și întreabă-l cât îi consumă avionul. Am văzut mai demult pe unii care au blocat o salvare cu un bolnav în ea, pentru că Stop Oil. Nu mai știu sigur, dar cred că ăla a murit. Încă nu suntem la capătul răbdărilor, ca grup, pentru că, altfel, cu siguranță mureau ulterior și “protestatarii”.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.