Să presupunem că ești un om politic mediocru, de care nu a auzit nimeni, niciodată, dar vrei mai mult. Vrei să ajungi să fii minim senator, să ai pâinea și cuțitul, să faci și să îți faci partea, chestiile pe care le fac politicienii, în general.

Dar nu prea ai cum. Ești destul de prostuț, mintea îți este mediocră, ai carisma unui limax, totul lucrează în defavoarea ta. Și atunci, ce să faci?

Simplu. Ții minte că ai o nepoată, Alexandra, în Caracal, care a început să crească binișor, e frumușică, ar arăta bine pe sticlă. Și îl mai știi și pe un tip, numit Dincă, care e cunoscut pentru faptul că mai violează, din când în când, câte o fată, dar nu îi face nimeni nimic, pentru că nea Dincă e un om de treabă, care nu face probleme, are familie, copii, cine să le creadă pe curvele alea?

Și te înțelegi cu Dincă să o răpească pe Alexandra și să o violeze, după care să o țină o zi, două, la fezandat, ca să ai timp să ieși pe sticlă, lovit de soartă, îndurerat și justițiar, gata de a luptă și cu dumnezeu pentru nepoțica ta iubită.

Ziș și făcut, Dincă răpește fata, îi arată niște amor surpriză (btw, știați că băieții ăia din Vaslui, cu amorul surpriză, sunt liberi? Și violatorul ucigaș din Iași, cel ce a ucis-o pe Larisa, e liber, bine mersi, trăiește în același bloc cu familia Larisei), doar că avem o problemă. Înainte de a se apuca politicianul nostru de teatralogie, pe baza reclamației părinților, fata apucă să sune la poliție și să ceară ajutor.

Din păcate, aceasta a fost condamnarea la moarte a Alexandrei. Pentru că deja se investise mult în acțiune. A urmat telefonul scurt către Dincă: – Ucide-o! și așa s-a urmat o viață de copil. Dar stați liniștiți, nu a fost degeaba. Unchiul nostru, datorită evenimentelor, candidează acum la președinție și, dacă câștigă, va putea schimba multe, din acel lor.

Aceste rânduri sunt doar ficțiune. Orice asemănare cu Alexandra Măceșanu și ALexandru Cumpărașu este profund și intens voită, dar doar ficțiune. Doar că, dacă ne uităm cu câtă râvnă trage hoitarul acesta de cadavrul acelui copil, care îi mai este și rudă, nu te poți abține să nu te gândești Dar dacă, de fapt, chiar el a decis să o omoare? E interesant și rechizitoriul Ralucăi Prună.

În rest, noi să fim sănătoși, o țară plină de cretini care își merită soarta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.