Există șanse ca, din octombrie, când se lansează iPhone 5, să îmi cumpăr un samsung galaxy s3, eventual 4, dacă iese și să renunț la iPhone. Din 2 motive.

1. Ecranul foarte mic. Exagerat de mic. Am înțeles, retina display etc, dar nu e normal ca în era smartfoanelor, să mă chiorăsc la ecran, că s-a gândit el steve că așa e cel mai bine.

2. M-am săturat de închistarea în sistemul închis care nu îți permite să faci nimic și nici nu îți oferă posibilitatea de a afla ceva. Am ajuns ca loserii de linux, să citesc 3 zile pe net prostii, ca să pot să fac o chestie simplă. Nu râdeți, că așa îmi recomanda unul, acum ceva vreme, că dacă vreau să deschid un film în linux, să nu mai întreb aiurea oamenii și să îi deranjez și să caut pe net tutoriale, că asta e frumusețea linuxului și satisfacția maximă.

În fine, aberăm.

Mi-a pus capac în seara asta imposibilitatea de a descărca poze din el. Nu pozele din Camera Roll, ci pozele din aplicatia Photo. Pur și simplu nici un soft nu le vede, deși am 3 foldere cu poze, inclusiv Photo Stream, însumând peste 1000 de fotografii. Sunt blocate acolo, pentru că nu le poți descărca, apple nu dă nici un fel de sfat pentru asta și uite-așa, stai cu telefonul tău de 3000 lei și te uiți la el, plin de draci.

Asta e, deși Android e clar mai prost, e posibil să fac pasul înapoi. Măcar acolo mă enervez cu sistemul prost gândit, nu cu sistemul închis.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.