Una din cele mai vehiculate expresii ale nemergătorilor la vot este Nu am cu cine să votez. Vai, nu am cu cine vota, toți sunt la fel, am fost dezamăgit/ă complet de toată lumea. Pentru că, vezi doamne, de fapt nu există decât candidații propuși de cele 2 mari partide sau mișcări din țară/oraș/comună.

Așa că, începând de azi, pentru că mai sunt 3 zile până la momentul final, o să vă arăt că ceea ce spun acești oameni este o prostie. Dacă vrei să votezi, vei avea întotdeauna cu cine să votezi. Când spui Nu am cu cine, de fapt spui Nu m-am interesat cine candidează în afară de cei 2 mari favoriți și nu mă interesează să merg la vot. Așa că, în astea 3 zile, vă voi prezenta candidați care sunt tot ce v-ați putea dori la primărie, doar că, e posibil, să nu fi văzut pădurea din cauza uscăturilor.

Desigur, vorbim acum despre candidații din București.
Primul care îmi sare în ochi este Ioan Sîrbu. Este propus de Alianța Pro București, dar asta e un lucru secundar, oamenii au făcut scandal tot timpul că vor să voteze oameni, nu sigle. Iar la primărie vrei să votezi omul, nu sigla partidului din care face parte, care e complet irelevant în context.

Cine este Ioan Sîrbu?

Să o luăm pe rând, că sunt multe. În primul rând îl avem pe profesorul și cercetătorul Ioan Sîrbu. Om de știință și coducător a multiple instituții științifice.

  • Șeful Disciplinei de Implantologie Orală din cadrul Facultății de Medicină Dentară a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, București.
  • Cercetător științific gradul I în domeniul medical.
  • Președinte al Societății Române de Implantologie Orală și Biomateriale.
  • Președintele Departamentului de implantologie orală – Societatea de Medicină Comparată din cadrul Academiei Române.

După care vine profesionistul Ioan Sîrbu, cu zeci de ani de muncă în domeniul pe care și l-a ales ca meserie.

  • Medic specialist Chirurgie orală.
  • Medic titular al Clinicii (private) de Medicină Dentară și Implantologie Orală ,,Profesor Universitar Doctor Ioan Sîrbu”.

Și, nu în cele din urmă, îl avem pe Generalul Maior Medic în rezervă Ioan Sârbu.

  • Șeful Direcției Medicale a Armatei.
  • Comandantul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central ,,Dr. Carol Davila”
  • Comandantul Institutului Medico – Militar.
  • Șeful Centrului de Medicină Dentară și Implantologie Orală al Ministerului Apărării Naționale.

Iată, un om care a muncit toată viața, care a excelat, la propriu, în tot ce a făcut și ce a muncit, un profesionist care, printre altele, a fost un bun manager în toate intreprinderile sale.
Să îmi spună cineva, vă rog, de ce nu mai are pe cine să voteze, atunci când are candidați de genul acesta?

A, păi vă spun eu de ce. Pentru că, deși în public bucureșteanul clamează că vrea profesioniști la cârma orașului, în secret, în sinele lor mic și negru, toți visează la un clovn care să facă circ la tv și în spațiul public. La cineva despre care să poată să bârfească, cineva al cărui trecut trebuie să fie puțin negru, ca să satisfacă pofta de romanță. Eventual care să aibă și o amantă pe care să o pună mâna dreaptă și despre care să se scrie bârfe citite cu nesaț.

Așa că dacă acum, în acest moment, aveați în cap melopeea Vai, eu nu am pe cine să votez, uite, v-am arătat eu pe cineva cu care puteți vota cu 2 mâini, pentru că reprezintă tot ce discutați voi zi de zi că vreți de la un candidat. Ioan Sîrbu

Disclaimer: nu l-am întânit niciodată pe om, nu l-am auzit vorbind, tot ce am scris vine din CV-ul public al candidatului.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.