Mă gândeam la o treabă, ieri, când îmi zicea un prieten cum au furat-o ăia pe Clotilde, gen, ce țară de căcat, nu ne mai vindecăm niciodată.
Deci stai, eu ar trebui să mă simt foarte nașpa și foarte agitat pentru că o babă ultrabogată, ultrabigotă, megareligioasă și habotnică, care nu a făcut nimic timp de 4 ani, cât a fost primărizdă, a fost decuplată de la sursa de bani publici? Ha! Sigur că da. (bine, nici nu știu exact ce s-a întâmplat sau dacă își mai pun poalele în cap, e un non subiect, pentru mine, miza era primăria capitalei, restul, să se spele pe cap cu USL) Voi plânge cu lacrimi de sânge. Dar nu acum. Mâine.

Și mă gândeam la demnitarii ăștia care își tot trag legi personale, pentru a câștiga și mai mulți bani, din orice.
Vă dați seama că, pentru USELIȘTI (PSD+PNL, că poate ați uitat, după ce ne-a salvat atâta Johannis de la peeeehheeeeseeedeee), banii ăia de întreținere sunt o mizerie, bani de semințe, scamele alea jegoase pe care le scoți din colțul buzunarului de la blugi, când vrei să îi speli. Și totuși, deși nu reprezintă nimic, ei vor să nu plătească niciun leu, către nimeni, efectiv să fie complet în afara sistemului, sistemul să aibă grijă de ei inclusiv pentru șters la cur. (am citit că exista un baron de ăsta pesedist de moldova, care are sclavi la moșie și unul este pentru ștersul la cur al familiei, dar nu pot să îi zic numele, că nu am dovezi, ci doar vorbe)

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.