Întotdeauna, de când a început mizeria asta a peneleului, m-am întrebat de ce se întâmplă lucrurile astea, care este miza? Cîțu este doar un ipochimen, toată lumea știe și crede asta, pur și simplu e o valoare nulă, nu a excelat pe nicăieri și de la ultimul loc de muncă real, nu pe furat, ca în guvern, a fost dat afară cu un șut în fund și cu procuratura la un pas de el. De ce circul acesta pentru ca el să fie președintele unui partid de doi bani, condus pe bază de prostituție?

Iată, s-a lămurit. Domnul Johannis, premierul de la Grivco, și-a plătit datoriile și și-a asigurat veniturile și postul călduț de după alegeri doar cu prețul aaducerii PSD la putere. 6 luni a rezistat supermen Cîțu în funcție, iar acum, ca demisionar, a cam pierdut totul, inclusiv șefia camerei, cu care se împăuna prin zonă. Am râs amar când i-am citit ultima declarație, aia în care zicea că el, de fapt, nu a fost de acord cu parteneriatul cu PSD. Omul acesta, în ignoranța sa, chiar nu înțelege că toate declarațiile sale există peste tot.

Desigur, dacă mai aveți și alte teorii, sunteți bineveniți să le împărtășiți. Momentan, am aflat că kryptonita lui Cîțu se numește #6case.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.