Ideea e simplă. Toți câinii care umblă maidanezi pe străzi trebuie să moară. Asta e clar și fără urmă de discuție. Doar că intervine o problemă.

Atâta timp cât asta nu se face ca în țările bananiere, ci dimpotrivă, pentru cazarea și eutanasierea unui câine nerevendicat se alocă mai mulți bani de la primărie decât ia un copil alocație, eu, ca cetățean ce este pro eutanasiere, îți cer ție, angajatul primăriei, să respecți legea. ATÂT.

Nu să te transformi la rândul tău într-un animal și să îți satisfaci perversiunile sexuale ucigând câini în moduri creative. Eu nu vrea să chinui acei câini și nimeni nu își dorește asta.

Plus, e un motiv să potențeze asociațiile cuțofile, care e normal că sar ca arse, când văd că se întâmplă așa ceva. Și uite-așa, în loc ca lucrurile să se așeze în normalitate, degenerează tot timpul, din cauza unor sălbatici ca angajatul din clip.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

19ZDiYCJF24jqAL1188Cqgbfi4pqnxC3tX (Bitcoin Network)
0xaf480d10b63f832c3ecf51739c1427a05f7da011 (ERC20 Network)