Ieri am trecut printr-un mare magazin (nu mai zic că e IKEA, că se trezesc retarzii să mă întrebe câtă mobilă am eu de la IKEA de îmi permit să comentez despre ei) şi mi-am cumpărat printre altele, nişte becuri şi o bară metalică.

La raft, becurile erau 8 lei. Bara metalică era 16.
La casă, becurile au costat 15,99 iar bara metalică 29,99. Nu m-am mai întors, mai ales că mizeria aia de magazin nu îţi permite decât să mergi într-un singur sens, până crapi.

Am scris asta pentru că s-a deschis o discuţie pe twitter legat de vânzătorii din hypermarketuri.

De ce te angajezi în aşa ceva? Care e scopul tău în viaţă când te duci la muncă? De ce nu faci nimic, dar doreşti să iei bani?
Şi nu, varianta cu sunt prost plătiţi, de aia nu muncesc, NU ŢINE. Ştiau pe ce salariu se angajează, pot oricând să plece, nu sunt ţinuţi cu sila.

Deci, de ce ne angajăm în hypermarketuri?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

58 comentarii Adaugă comentariu

  1. ai mobila de la IKEA si iti permiti sa comentezi despre ei? penibil!

  2. Salut,
    De ce se angajaza lumea in hypermarket-uri? Pai motivele pot fi multiple: Munca nu e rusinoasa, si asta cred ca e cel mai important. Decat sa stai in somaj acasa, pierzand vremea, mai bine lucrezi in hypermarket.
    Apoi, in perioada asta multi oameni au ramas fara servici. Imagineaza-ti un inginer, sau un electronist sau ceva, care, fiind data afara de la locul de munca, trebuie sa traiasca cumva, si cum in momente de criza e foarte greu sa gasesti de lucru intr-un anumit domeniu, te multumesti cu slujba din hypermarket (temporar) ca pentru asta nu iti trebuie nici-o pregatire
    (cred) si cand gasesti de lucru in domeniu tau, renunti.
    Multi tineri din cate am vazut eu in hypermarket-uri sunt fie studenti fie absolventi de (te miri ce) facultate si de voie de nevoie trebuie sa lucreze. Pana la gasirea unui loc de munca mai bun, muncesti unde e nevoie.
    In plus, eu ma bucur ca am pe cine intreba unde gasesc bicarbonatul in real si mai mult decat atat, ma bucur cand functioneaza toate casele de marcat si nu trebuie sa stau 10 ore ca nu sunt oameni pentru a deschide mai mult de 3 case

  3. Au pus prost codurile de bare sau probabil fac intentionat asta. Am fost in Selgros la Brasov, am facut cateva cumparaturi, era o suma nu foarte mare, si vad ca se mareste dintr-o data la casa pretul cu 400 lei. Ne uitam, verificam, calculam, si nu da atat. Ne uitam pe bon : Bicicleta Mountain Bike . Cat de prost poti fi sa incurci in asa hal preturile ..

  4. Asta se practica la greu in supermarket-uri, mai ales in perioada asta. Am patit asta si am intrebat vanzatoarea si a zis ca ea nu stie care e pretul de pe raft, ea il stie decat pe cel de la casa!
    O fi asa, n-o fi… Vina cea mai mare este a celor care fac asta intentionat!

  5. Am lucrat intr-un hyper market pentru ca era cel mai accesibil si lejer loc de munca, locuiam in regie si faceam fix 5 minute pina in Orhideea.
    Pentru ce am lucrat, pentru ca aveam nevoie de bani, aranjam marfa in raft 4 ore pe zi. Cu succes chiar :-)) ! daca v-as in ce conditii se tine marfa, sau cum se manipuleaza in depozit.. ehehe. Am plecat dupa 1 luna, atunci imi permiteam sa fac nazuri cu locurile de munca, acum nu mai suna nici dracu pentru angajare..

  6. Din lipsa de altceva Arhi, e simplu. Hypermarketurile sunt printre putinele afaceri care “inca” mai fac angajari.

  7. pentru ca sunt mult mai multi care au renunatat la scoli, la facultati ca sa ii angajeze cineva in vre-o firma de profil si sa faca ceva practic sau sa o frece ca altii pe net si sa ia salariu de 1000 Ron sau mai mult/ luna. Si da, sunt multi, si studenti, care se angajeaza lucratori comerciali in hypermarketuri pentru un salariu de tot cacatul 800Ron si 15 bonuri de masa, si unii dintre ei chiar muncesc, si muncesc pe rupte. Eu am avut marea “placere” de a lucra intr-un supermarket, care se presupune ca include mai putina munca, dar nu, am muncit de mi-am rupt carca, iar acum dupa mai bine de 2 ani am dureri groaznice de bazin si abea pot sa teau in picioare mai mult de 2 ore, pentru ca aveam nevoie de bani si munceam 12 ore pe zi in picioare cu pauza numai de cacare si pisare, pentru 800 Ron si 21 de bonuri de masa.

  8. Kaufland sunt campioni la asta. Tre sa stai cu ochii pe fiecare produs cumparat. Ultima oara au vrut sa ma arda cu vreo 16 lei la un singur produs (carne – scria pe pachet 52, iar la casa a fost 68) si a fost doar ultima dintr-o lunga serie.

    Din pacate, ma reintorc acolo pt ca au unele avantaje fata de alte hipermarketuri.

  9. “Nu m-am mai întors, mai ales că mizeria aia de magazin nu îţi permite decât să mergi într-un singur sens, până crapi.”
    Scuza-ma, dar e cel mai nasol lucru pe care-l poti face intr-un magazin, indiferent de cit timp sau nervi mai ai la dispozitie.
    Repet: CEL MAI NASOL LUCRU.
    Se merita doar ptr. a-i pune la munca pe angajati si a-i enerva politicos si cu tact 🙂 . Sint platiti din banii tai, Arhi. Da-o incolo de treaba.

    • #11

      cristi, in IKEA nu poti merge decat unisens. adica trebuia sa iau tot magazinul de la capat, sa ajung acolo, sa fac poza sau sa iau pretul si sa merg iar tot magazinul sa ajung la casa. overall e cred 1 kilometru de mers. mai bine lipsa.

  10. Am auzit ca si la capsunarii din Spania s-a imputit treaba, cica mai raman in mana cu 600-800 eur/luna oamenii. Banu’ bun se face tot mai greu, frate ! Sigur, sunt unii bagati in tot felul de job-uri, gen “consilierii” de vanzari din supermarketuri, care taie franze la caine, asta e bistos.

  11. #13

    Pai sa vedem … cine munceste ca vanzator ori e ceva temporar student bla bla ori capacitatile/inteligenta sa is cam la fel ca ale unui cimpazeu deci ce pretentii sa ai …

  12. pentru ca omul este prost si inventiv totodata, ii place sa se auto depaseasca, iar pentru asta se gandeste “nu sunt sef dar sunt smecher” si se angajeaza in magazine gen Ikea, Practiker, BricoStore si in loc sa munceasca stau, pentru ca de aia sunt platiti, in astfel de magazine cu articole pentru casa si gradina se sta, rar se munceste, si faza cu pretul nu e numai vina angajatului, este in mare parte vina sefului de magazin, pentru ca el este responsabil cu preturile, daca ala e un manager prost si angajatii sunt mai prosti ca el in acel domeniu. Iar unii nu tin cont de domeniul de activitate ci de bani, decat sa stea acasa si s-o futa pe mama’sa la icre mai bine munceste oriunde, indiferent unde sau daca se pricepe.
    App: Sa facem si noi ca in starinatate, faci o scoala si muncesti in domeniul acela, iar scolile sa aibe acelasi numar de locuri ca posturile libere din acel domeniu. Asa am scapa de imbecili care muncesc unde nu trebuie.

  13. #15

    arhi, au scurtaturi, poti sa ajungi in doua minute in capatul celalalt al magazinului

  14. #16

    ar trebui sa faca cineva o harta cu scurtaturile din ikea:))))

  15. #17

    Ma e prea peste tot faza asta, eu cred cai o strategie murdara de marketing.
    am fost sa-mi iau un card SD, pe site era 40 ron, acelasi card in magazin 52 de ron, ii zic ca pe site era 40, imi zice k numai au la 40. si ce faci? te intorci? nu, ca ai batut drumu, si dai banu ca prostu.
    dar in cazul in care pretul de la raft e unu si la casa e altu, se anunta OPC-ul, le arde o amenda calumea (sper) si se mai reorganizeaza si ei.

  16. #18

    Nu cred ca teoria asta se aplica doar in cazul angajatilor din supermarketuri . Asta e un fel motto in Ro : nu ma duc sa muncesc , ma duc la scarbici .
    Deci…..

  17. Lucrez de mai bine de 2 ani in hypermarket. M-am angajat dupa ce am terminat liceul pentru ca vroiam sa vad cum e sa muncesti pentru un ban. URAT! 🙂 In august fac 3 ani. Momentan am salariul pe care il aveam si la angajare.

    Cat despre diferenta de preturi credeti-ma ca nu e intentionata. Zilnic se schimba peste 300 preturi pe un singur raion! E imposibil cu numarul mic de angajati sa se poate schimba toate. Se intampla sa fie si mai mic pretul de la CASA fata de cel de la RAFT, nu a reclamat nimeni asa ceva.

    Lucrez pentru experienta si bani. Si daca azi as renunta sunt putini cei care angajeaza iar ofertele altora lasa de dorit.
    Ai avantajul sa inveti ft. multe intr-un hypermarket. Atat pe dep. comerciale cat si pe cele necomerciale. Comenzi, receptie, asezare strategica, livrare, retur, gestiune, etc.

  18. din cate stiu exista si scurtaturile pe harta su sunt semnalizate corespunzator cu indicatoare… mie imi place cum este aranjat magazinul ikea si mie se pare chiar ok politica lor si conceptul… nasol la noi e ca tot conceptul sub care e creat magazinul si anume acela de a da preturi mici prin toate minunile de care ne scutesc ei la noi nu se reflecta deloc in pret. La inceput aveau preturi decente dar cand am fost anul asta sa vad ce mai au nou am ramas socat…

  19. “pentru ca sunt mult mai multi care au renunatat la scoli, la facultati ca sa ii angajeze cineva in vre-o firma de profil si sa faca ceva practic sau sa o frece ca altii pe net si sa ia salariu de 1000 Ron sau mai mult/ luna.”

    Io zic ca asta e replica zilei.

    Deci nu se angajeaza pentru ca in secunda respectiva NU POT MAI MULT, ci pentru ca e nasol, dom’le sa o arzi pe net pe 1000 de ron.

    In Romania circula LEUL dupa cate stiu eu, si 1000 de lei pe luna este mai putin decat rata mea de leasing. Deci unii am refuzat salarii de genul asta IN ORICE DOMENIU, pentru ca am crapa de foame si preferam sa o frecam pe net pentru 1000 USD sau mai mult. Adica am atins mia, acum tre’ sa castigam si mai mult, ca tre’ schimbat laptopul si poate mai mergem in vreun concediu.

    Cand aveti de gand, voi astia desteptii, sa intelegeti ca munca pe net nu este o rusine. Teoretic cine stie sa faca un site sau sa tina o retea de succes are ceva mai multe tarate in cap decat voi, care dati pe spate la auzul miei de “roni”. Este si adevarat ca multi dintre astia care o freca pe net si-au rupt fundul in ultimii ani stand si 14 ore pe zi pe comp pentru a studia niste chestii de specialitate. Care, culmea, inca nu se fac atat de teapan in mirobolantul sistem de invatamant din romania, incat sa zici ca tot boul a invatat din astea.

    Acum ma scuzati, dar am de terminat un preview de design pentru un american. Azi mi-a crapat a doua oara “ze leptop” in ultimele 4 saptamani, deci se simte nevoia de o achizitie. Si unul decent e vreo 3000 de roni, daca imi permiteti sa folosesc unitatea voastra de masura.

    PS: Bun .. acum ca ma racorii …. problema nu e ca lucreaza in domeniul in cauza, ca tre’ sa existe si acolo oameni. Problema e ca isi baga picioarele in treaba si dupa aia behaie ca au salarii de mizerie. La faza cu diferenta de pret, nu as strange-o de gat pe fata de la casa, ca teoretic altii joaca solitaire in loc sa faca update in baza de date 😀

  20. Arhi e bastan mare, de-aia isi permite sa dea dublu pe ceea ce cumpara. D-lor patroni de super/hiper market… va urez sa-l aveti de client. Va face si reclama gratis (cica negativa, dar garantat o sa va aduca clienti din randul fanilor lui mircea badea.) 😀

  21. IKEA cred ca e singurul retailer de mobila care nu a facut reduceri de la un sezon la altul, ci dimpotriva, a crescut pretul (probabil ca sa corecteze evolutia cursului…). Am o canapea de la IKEA luata de acum 2 ani (pe atunci model nou), am fost acum o luna si ce sa vezi, pretul era cel putin la fel, cu toate ca intre timp au aparut si modele mai noi.

  22. #24

    WTF?!

  23. #25

    Adi Durai @ corect inveti f multe inveti sa fii un sclav toata viata sa ajungi sa ai 25 mil/luna si sa te crezi “implinit” sau ca traiesti bine si esti fericit asta inveti …

  24. Toata lumea injura Ikea, dar cu toate astea e un “mast hev” sa ai mobila de la ei.
    @Adin Durai v-a raspuns f. clar. Asa stau lucrurile. Inveti multe in
    retail.
    @All – Am lucrat in Praktiker. Cu cativa oameni “sub mine”. In magazinul care mergea cel mai bine din tara. Nu exista sa se intample asa ceva. Cat era raionul de mare. Se verificau preturile la sange, cu dispozitive speciale+la pas. Omul de pe raion, apoi eu, apoi seful meu, iar la sfarsit, prin sondaj, directorul de magazin. Poate de-asta si mergea bine magazinul, ca lumea isi dadea interesul fortat sau nu de superiori. Generalizari de genul “In Selgros, Metro, Kaufland etc…mi se intampla asta tot timpul” nu-si au rostul. Ori in Bucuresti angajatilor chiar li se rupe, si asta peste tot, ori comentariile sunt complet fara sens.
    Ma intristeaza insa fitele multor comentatori. Sau chiar cei care te citesc sunt niste elite, cu mult peste romanul normal. Daca-i asa, nu sunt eu in locul potrivit sa-mi dau cu parerea. Venitul mediu al cititorului de arhiblog e lejer peste 2000 de euro/luna, din cate reiese. In concluzie, se traieste tare bine in Romania. Si asta nu-i rau. Yipee yey! 😀 <—fake smile.
    Asteptam valurile de nemti si englezi care vor veni sa lucreze pe-aici. Pana la urma cine nu-si doreste sa munceasca intr-o tara in care se rade constant de cei care au joburi sub tine?
    Stiti ce se intreaba un seic arab? "Fraierii astia oare de ce…lucreaza? Eu nu inteleg…dar banii nu vin din pamant?" o_O

    @Arhi – Da, sigur ca poti pleca. Dar…unde? Chiar nu stie nimeni cat e de greu in lumea aia, reala? Mai ales acum, de…sa zicem, un an incoace. Si inca n-a inceput dezastrul. Urmeaza. 🙁

  25. Mai tari sunt astia din Bacau de la Carefour care-ti taxeaza acelasi produs de 2 ori:)).

  26. faza cu preturile de la raft care nu corespund cu cele de pe bon se intampla deseori si-n carrefour

  27. well, a greși e omenește – aici ca și aiurea în lumea asta. cei care se angajează în supermarketuri nu știu/sau nu pot face altceva. oricum am lua-o, indiferent ce faci, ideea e sa faci bine. altfel n-are sens să te angajezi doar ca să te faci că lucrezi

  28. părerea mea este că orice faci, trebuie să faci bine (ideal ar fi să-ți și placă, dar nu e mereu așa de simplu pentru toată lumea). altfel doar te minți pe tine însuți și-ți faci viața grea.
    a greși e omenește, se întâmplă peste tot. și mie mi-a bătut dublu un produs la un supermarket în Occident

  29. #31

    Pentru acelasi rromanism datorita caruia faci ciocul mic la casa si platesti dublu, decat sa protestezi, sa nu cumperi sau sa faci dracului ceva atunci cand trebuie, unde trebuie. Nu dupa aia sa vii acasa, sa te ascunzi dupa tastatura si sa faci pe indignatu¨, punandu-ti stupida intrebare de ce unii prefera sa aiba un serviciu de mizerie cand ar putea face altceva. Raspunsul e in fata ta: lipsa de coaie, de principii, de respect fata de tine insuti si fata de ceilalti.

  30. Eu habar n-am de ce se intampla fazele astea, dar stiu ce se intampla unde lucrez eu (nu in hypermarket, intr-un alt tip de magazin) atunci cand pretul de la casa nu coincide cu pretul de pe produs.

    Ii iau clientului fix cat scrie pe produs, nu mai mult, cu casa rezolv eu, ii fac reducere, vad eu. Chestiile astea ni se intampla si noua (rar e adevarat, dar se intampla), punem un pret gresit din greseala, am avut o zi proasta/obositoare etc. Faza e ca ni se pare o lipsa de respect sa plateasca clientul pentru neatentia noastra, mai ales ca nu avem produse de 2 lei bucata. Din cauza asta oamenii se intorc pe la noi, chestia e ca cei de la hypermarketuri stiu ca, vor-nu vor, oamenii tot mai trec pe acolo. Eu zic ca totusi o reclamatie la OPC nu ar strica.

  31. cum de ce? pai ca sa poa’ sa faca bascalie de noi, muritorii de rand:))iti dai seama ce or rade in barba cand ne-ar vedea cum ne facem calculele(ete si la prostu asta, :))n-a auzit de pilda aia cum ca socoteala de la raft nu se potriveste cu aia de la casa?)
    Asa au vrut sa ma faca la ethos, cu vreo 25 lei diferenta, am facut un scandal monstru si mi-am bagat pla in ei si in produsele lor(drept rasplata, clientii ma felicitau:))

  32. ne angajăm desigur ca să nu uităm cum se freacă mintea 😉 apropos, frații voștri basarabeni nu sunt mai departe de cele menționate mai sus.

  33. #35

    Pentru ca lucrez pe un salariu bun pentru orasul asta cacacios si pentru ca nu prea gasesti nici un loc de munca pe aici. Nu, nu mi-a placut cartea poate din cauza asta lucrez intr-un hypermarket. Scopuri in viata poti avea multe pornind de la consultant intr-un hypermarket si ajungand la coordonator sau director de magazin in reteaua respectiva de hypermarketuri. Nu, personal nu asta e scopul meu dar ma multumesc si cu asta deocamdata am tot timpul sa gasesc altceva de facut. Si ca tot veni vorba de scopuri in viata. U ce scop ai in viata Cetin stand acasa si scriind pe blog? Scuze, poate pare deplasata intrebarea avand in vedere diferenta de varsta dintre noi dar chiar sunt curios.
    Semnat: Un angajat al unui Hypermarket.

  34. #36

    Legat de restul desteptilor care fac pe interesantii pe aici; bine ca aveti voi un scop in viata si lucrati intr-o multinationala. Zeilor.

  35. @ GabeLBz
    nu cred că era vorba despre angajații hypermarketurilor în general, ci doar despre cei ce nu-și fac bine treaba. aici, ca la oricare alt loc de muncă. și prin multinaționale sunt destui ce o ard degeaba

  36. #38

    Am un amic care a cumparat din Cora un pui de 48 de Kg. Atat aparea pe bon. I-am zis ca trebuia sa isi faca poza cu el. Cu puiul, da-l dracu de bon! Captura!

  37. #39

    @ camil: ai dreptate poate am fost prea subiectiv stiind cum se face treaba la mine la munca. Tocmai citeam ce zicea dezaxata si tind sa cred ca nu a intrat intr-un hypermarket de retailing in viata ei altfel nu ar scoate porumbei gen nu se munceste. Atunci cum iti explici ca gasesti tot asezat cum trebuie si majoritatea preturilor schimbate si promotiile actualizate? Asa este, se greseste, si noi tot oameni suntem. Adi Durai are dreptate. Nu imi laud locul de munca, din anumite puncte de vedere il urasc dar cu toate astea tre sa imi fac treaba ca si la alte locuri de munca pe care le-am avut pana acum. @all: Nu inteleg de ce atata ura pentru cineva care e tot om. Voi niciodata nu gresiti; ne considerati sclavi cumva? Cand la raft e pretul mai mare si la casa iti ia mai putin de ce nu incepi sa faci urat ca tu vrei sa dai bani mai multi?

  38. S-a mai discutat problema asta. Angajatii magazinelor nu schimba preturile. Firma nu te fura, cum zice multa lume. Pentru un tampit care nu si-a facut treaba, firma trebuie sa suporte consecintele.

  39. Cred ca ieri ne-am intersectat la etaj asta daca te-ai intilnit si cu Marius.

    Scurtaturi sint la parter dar si la etaj iar cele mai tari sint de la parter prima atunci cind cobori scarile inaintea carucioarelor o iei la stinga printr-un gang si ajungi chiar la casele de marcat.

    Si mai este una pe la draperii ce te scoate la oglizi si unde sint florile catre iesirea spre rafturile pentru depozitare.

    Daca mergeai si tu mai des si in magazin nu doar in Restaurant le invatai.

    In plus daca este o greseala de programare faci o cerere tipii verifica inregistrarile video si daca ai dreptate primestii banii inapoi.

    Personal in urma cu un an am uitat la casa dupa ce am platit 3 produse si am observat lipsa lor abia cind am ajuns in Constanta.

    Am trimis mail le-am spus nr de bon ora si casa ei au verificat imaginile si am primit banii prin Cargus pentru produsele uita-te acolo.

  40. Cu neconcordanta preturilor celor din raft si de la casa, poate este pentru inselarea…adversarului (pardon, cumparatorului!). Se pare ca asta se practica adesea prin supermarketuri. eu, sincer, le evit, preferand sa cumpar de la un magazin mai mic, in care sa stau “feis tu feis” cu vanzatoarea de la care cumpar si platesc.

    • #43

      Dorian, si je a prestat sef de raion la praktiker. In Constanta

  41. Intelegeti odata pt. totdeauna ca problema cu preturile nu e o PRACTICA e magazinului, ci e exclusiv neglijenta unui angajat de pe raion. Nu cred ca exista magazin unde sa patesti asta, sa ceri (cu bun simt – nu urland ca un bucurestean-de-hypermarket tipic) sa platesti pretul de la raft, si sa nu fie asa. Exista o politica de discounturi on the spot cam peste tot. Chemi seful de raion, si se rezolva. Si si-o iau ei mai incolo, stati linistiti.

    P.S. Ce bine a fost acum vreo 2 saptamani cand imi luasem un fular cu 120 de lei pe eticheta, iar la casa am platit vreo 50 sau 60… Caz clar de neconcordanta de preturi. Dar…am facut scandal? Nu. Voi ati fi facut? Aha. My point exactly. 😐

  42. Din pacate unii se multumesc cu putin. Dar poti sa-i condamni pentru asta? Fiecare face ce poate sau ce ii ofera comoditatea..

  43. @Dojo
    hai sa nu incepem sa ne cacam pe noi cu cei care fac site-uri … mai lasa-ma cu uebdisaignu ca daca nu exista un biznis plan si o afacere care sa produca ceva uebsaiturile voastre sunt bune fix de sters la coor. sa nu ma intelegi gresit, nu zic ca e usor, dar nici atat de important pe cat incerci tu sa lasi impresia

  44. @arhi
    auzi bah da la voi in rromania daca e o problema cu pretu TU trebuie sa dovedesti ? la noi aici in Canada de gheatza tanti de la casa suna pe cineva de pe raion care merge sa verifice

  45. daca te angajezi undeva fara sa iti placa acea meserie si fara sa te pricepi… mai bine te duci la sapa

    cred ca ar trebui sa fie considerat al optulea pacat sa muncesti fara pasiune si implicare

  46. #49

    da, si ala se intoarce si zice ca pretul era bun, s-a uitat domnul la alt pret. suntem patiti:)

  47. mda, ma bad, am uitat de varianta asta … 🙁

  48. Canadianu’, business-ul si planul de afaceri il faceti voi, ca doar n-o sa va mai fac si asta. Si nu este un cacat, mai scuteste-ma de superioritatea ta. Este un serviciu CERUT de piata, nu furam, nu mintim, executam niste lucrari pentru un client care nu stie sa le execute la nivelul asta. Sau chiar crezi ca toti ne udam de placere sa lucram “corporate”?

    Web designul este cel mai usor lucru din lume, odata ce ai vreo cateva mii de ore de munca. Eu am 7 ani de munca in spate si este al naibii de usor. Nu vrei sa stii cate ore pe zi fac asta. Una este sa lucrezi in FrontPage si alta este sa faci layouting la un nivel competitiv. Asa ca si eu te rog sa ma ignori, daca nu esti in stare sa intelegi cu adevarat ce presupune munca mea.

  49. Preţu’ ca preţu’, dar pe mine mă roade o întrebare: Ce vrei să faci cu bara metalică? Ai luat-o cumva pentru Mircea Badea? 😆

  50. aha, deci tu erai ala de cantina Ikea cu pantaloni de camuflaj… 🙂

  51. @Dictionar englez roman – nu inveti sa fii sclav si sa lucrezi pt 25 mil. Un manager castiga sub 25 mil net in compania in care lucrez.

  52. #55

    Idealu’ n viata e femeia cu mustata. Nu gandesc. Se complac in situatie. Daca ii umilesti politicos, nu isi dau seama. E ceva normal ca doar nu esti primul.
    Cu stima.

  53. #56

    De o saptamana sunt casiera in hypermarket. Nu conteaza care. Salariul e vreo 600 lei plus bonuri, si muncesc de adorm in autobuz in drumul spre casa. Sunt si la inceput si ma misc mai greu decat una cu experienta, dar nu ma fac ca muncesc. Chiar muncesc. De ce? pentru ca sunt studenta si de un an de zile depun cv-uri peste tot, sa am bani de chirie si alte maruntisuri. Macar. Si nu m-a sunat unul. Si aici in hypermarket mi-a depus un angajat cv-ul, altfel nu ma sunau. E criza, nu mai fac figuri. Cand o trece, pa si la revedere. Daca nu cumva avansez.

  54. @Nico – fac pariu că ai fost angajată pe perioadă determinată (maxim 3 luni). Promovări nu cred că se fac prea curând, în special pe departamentul CASE.