Uite de asta. Filmarea e de la o cameră publică.

Camera Politia Locala from Tv.Bistriteanul.ro on Vimeo.

Citiți declarația candidatului PNL Jenor Beudean, care se contrazice, punct cu punct, cu TOT ce se întâmplă pe cameră.

În data respectivă, în jurul orei 16.00, mă deplasam în municipiul Bistriţa pe Bulevardul Independenţei, direcţia Viişoara – Centru. Înaintea trecerii de pietoni, la circa 50 de metri, o maşină a Poliţiei Locale circula în faţa mea pe banda întâi. A semnalizat dreapta şi a oprit pentru a parca. Eu am oprit în spatele maşinii de poliţie ca să-i acord prioritate, apoi am pornit cu viteza întâi şi am ajuns prima maşină la trecerea de pietoni pe banda întâi când culoarea semaforului pentru maşini s-a preschimbat în verde.

În acel moment, pe trecere se afla o singură doamnă despre care am aflat ulterior că este Nicoleta Constantinescu. Ea traversa strada agale în timp ce vorbea la telefon.

Maşinile aflate pe banda a doua aşteptau să treacă această femeie strada, iar eu i-am făcut semn cu mâna să se grăbească fiind deja verde pentru maşini. În acel moment, mi-a adresat cuvinte injurioase şi m-a întrebat, ironic: «Ce vrei, fraiere?».

A continuat să traverseze strada în acelaşi ritm, iar în momentul în care am pus maşina în mişcare, s-a întors şi a lovit-o cu piciorul, continuând să mă înjure.

PS: Am șters până acum câteva comentarii retarde, în care mizerabilul este scuzat, că na, a meritat-o femeia. Niciunul din acest gen de comentarii nu va trece. Și, pe zi ce trece, îmi dau seama ce cloacă deveniseră comentariile și ce decizie bună am luat moderându-le complet.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.