gradinita

Prin urmare, concediul maternal revine la regulile normale, cele în care se plătește 85% din salariu pe o perioadă de 2 ani. Era și timpul să se repare idioțenia băsistă a piticotului clujean.

Mai rămâne să se înființeze creșe și grădinițe suficiente, ca părinții să fie stimulați să aibă unde să își lase copiii și iată cum lucrurile ar începe să meargă.

Mă gândeam la o chestie. Cum ar fi dacă, benevol, companiile cu, nu știu, peste 100 de angajați, ar asigura grădiniță pentru copiii angajaților? Undeva în respectiva clădire, o cameră mare, 2 educatoare, 8-9 ore. Pentru acele momenten când nu poți lăsa copilul la grădiniță, de exemplu. Pentru că, știți, grădinițele fac tot felul de chestii educaționale, ce costă bani. Gen mers la teatru, la zoo, în excursii.

Iar unii dintre părinții acelor copii nu au bani pentru toate distracțiile astea. Iar copiii lor trebuie să stea acasă, pentru că grădinița nu oferă o alternativă. Să vedeți ce distractiv e când se întâmplă chestia asta și ambii părinți trebuie să plece la muncă.