Puteți să râdeți acum

Acum, serios, mie numele ăsta îmi sună cunoscut, parcă era ceva bloggeriță, vloggeriță, chestie de genul, am vaga impresie că la un moment dat se băga în seamă cu mine pe un subiect, acum ceva ani. Poate să confirme cineva că e acea Lorena Lupu? Pentru că, în primul rând, nu știam că e așa de urâtă și al doilea, nu știam că a trecut la recomandări de curve în online, lăbărțată lasciv pe paturi cu “accesorii scumpe”. Mi se pare o limită a degradării nu prea ușor de atins, nici măcar săraca aia care și-a pus țâțe pe barter și acum se dă specialistă în social media nu a ajuns atât de jos.

În rest, ce să zic, o masă caldă e o masă caldă și fiecare dă din ce poate ca să supraviețuiască. Dar, pentru domnișoarele interesate de subiect, cu puțină voință și un prieten care are idee de internet, vă puteți face cont direct la livejasmin și nu mai plătiți comision băieților ăstora care, probabil, au cont de reseller, tot la jasmin. Adică 4200 de lei e puțin, serios, puteți mult mai mult de atât.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.