Din toate chestiile care s-au întâmplat în spațiul carpato-danubiano-pontic-balcanic și românesc, din toate chestiile care se pot reproșa politic guvernanților, a rămas o una care nu poate fi negată de nimeni.

pesede a mărit salariile personalului medical la niveluri la care ei nici nu visau. Un medic ia acum, în românia, la stat, bani la nivelul pe care i-ar lua în vest, angajat la un spital privat. Și asta în pofida tuturor bocetelor despre cum se va duce dreacu economia, și cum românia nu poate suporta așa ceva, coroborat cu măririle de pensii și celelalte salarii ale bugetarilor. Uite că economia e bine mersi, e pe creștere, o confirmă bursele externe și analizele lor, nu doar cei de la INS. Da, un rezident ia acum aproape de 1000 de euro, înainte lua 1300 de lei, dacă era norocos. Iar medicii plini…sky is the limit, baza e pe la vreo 2000 de euro.

Mno, întrebarea mea, care vrea să îmi lămurească mie ceva pe interior este simplă.
Medicii vor vota pesede acum, dacă au salarii decente, mult peste nivelul țării? Și dacă nu, de ce?

Aș întreba și pensionari, dar nu știu decât unul singur care mă citește și ăla e bogat.

Vă rog, răspundeți pe bune. Nu e obligatoriu să vă semnați cu userul vostru obișnuit, dacă vă simțiți mai bine anonimi, anonimizați-vă cât de mult puteți.