Ok, deci de-abia ce am venit din oras si vad tot felul de posturi de mi-a sarit caciula din cap.
Bai copii, mie faza cu faceti-i cadou un link lui Cristi Roman mi s-a parut o gluma reusita pentru 1 Iunie. Eu personal ma inteleg perfect cu el, ne aveam in messengereanu, discutam zilnic chiar. Si sunt convins ca nu a luat-o in sensul rau, si a gustat gluma exact asa cum trebuie.

Mi-a placut de Crivat cum a reactionat, si pentru el a fost luata ca o gluma, am ras amandoi pe mesenjer, am postat si eu repede un comentariu cu Cristi Roman, si el la mine, ne-am spus noctem bonam ca suntem familisti si cu joburi, si aia a fost. Deci nu incrancenare, dezabrobari cu D mare, si alte balarisme.

Deci, hai sa lasam naibii urile astea cu curva blogosferei si comment spammer sau mai stiu eu ce fel de cacaturi. Nici mie nu imi place de blogul lui Darius, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii dam in cap, ca a venit cu o idee misto (de fapt, un remake dupa o idee misto, ca asta e fumata de engleji cu ceva timp in urma).

Bai copii, invatati naibii sa va jucati frumos…

[tags]spamm, comment, curva blogosferei[/tags]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.