Cei de la F64 au zilele acestea o campanie foarte frumoasă cu Canon, campanie care îmi face și mie cu ochiul. La achiziționarea unui produs din această listă, primiți Cashback de la Canon suma din dreptul fiecăruia. Pe langa suma aferenta produsului, beneficiezi in mod gratuit de spatiu cloud in cadrul aplicatiei Irista si de un Curs Foto via Fotoshkola

Având în vedere că, de când mi-au spart casa și mi-au furat aparatul foto, nu mi-am mai cumpărat altceva, mereu sunt tentat să îmi iau un aparat de gen. De exemplu acum, în concediu, chiar mi-a lipsit un aparat de fotografiat mai bun, pentru că avea cine să facă poze bune, aveam și insula superbă, doar că na, cu telefoanele… Deși Lunei i-a ieșit și cu telefonul poza asta uber mișto.

Anyway, mă tentează, as usual, un mirrorless mic și fâșneț, care să facă poze rapid, pe automat, cu rezultate cât mai bune și mai utile pentru publicarea online. Nu am nevoie de rachete, nu vreau chestii pe care să dau mii de euro, pentru că știți foarte bine ce fel de poze fac eu și la ce le folosesc.

Mă uitam la acest model, ca punct de plecare, Canon EOS M10 alb kit EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM argintiu. Bănuiesc că obiectivul de kit e suficient pentru poze simple, făcute din fuga calului. Aștept niște opinii pe temă.

În altă ordine de idei, am un frumos premiu pentru voi, la un mic concurs pentru cititorii cetin.ro, nu pentru concursomani.
Concursul e simplu.

Intrați pe pagina dedicată campaniei Canon Cashback, vă alegeți un produs de acolo, după care ne ziceți tuturor, în comentarii, cu link către produs, de ce vi l-ați lua pe respectivul. Vom alege, prin tragere la sorți, un fericit câștigător, care va primi un voucher de 100 de euro, pe care îl poate folosi la achiziționarea oricărui produs de pe F64.

Succes.

Later Update: Castigatorul este comentariul cu numarul 25