Ministrul delegat pentru IMM-uri, Turism si Mediu de Afaceri, Maria Grapini a declarat luni ca vrea sa lanseze campania “Cumpara un produs romanesc de calitate”, precizand ca vechiul slogan “Cumpara romaneste” nu era bun.

Acum vreo 3 săptămâni, când cumpăram chestii pentru noua casă, eram cu fiica la Hornbach Dedeman, în căutarea unui ceas de cameră pentru ea. Desigur, ea nu știe să citească un ceas, dar nu poate accepta ca în camera ei să nu fie unul. Prin urmare, căutam ceas de copii.

Multe modele, mai simple, mai complicate, cu scooby, cu mickey, cu cenușăreasa sau alte chestii. Dintre toate, mi-a atras atenția o secțiune, unde scria Made in România, cu ceasuri fabricate la noi.
Normal, patriotul din mine a punctat decisiv și am cumpărat un ceas de perete de lemn, desenat cu Bambi, made in romania.

A fost cea mai bună decizie de cumpărare ever. După ce l-am fixat pe perete, i-a căzut limba mare. Limba mică oricum deja nu mai funcționa, pentru că încăleca secundarul, într-o anumită poziție.
După ce am fixat limba mare înapoi și am îndreptat secundarul și limba mică, s-a rezolvat definitiv. A căzut mecanismul cu totul. Pur și simplu a căzut, fără nici un fel de ajutor extern.

Acum, avem un disc de freesbee destul de scump, aruncat într-un maldăr de jucării. Pentru că a urlat patriotismul în mine și am vrut să ajut economia românească, fi-mi-ar logica de râs să-mi fie.
Așa că sprijiniți produsele fabricate în românia. Aveți șansa de a susține încă câteva decenii lipsa de implicare și de profesionalism, șmenăria și lasă că merge și-așa.

Eu o să iau de la chineji.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.