Când eram puști, eram teribil de slab. La 1.80 aveam maxim 50 de kile cu tot cu ambalaj. Și rocker. Vă dați seama cât de bine putea să îmi stea cu blugi mulați de pocneau pe mine, păr lung și 50 de kile. Eram mortal.

Și totuși aveam un succes nebun la femei. În speță, la femeile grase. La 17 ani întotdeauna aveam femei gata de sex. Niciodată, în acea perioadă nu am dus lipsa. Singura problemă era că toate erau cu cel puțin 10 kile mai grase decât mine.

Nu vă spun miștourile pe care le sufeream în gașcă. Eram denumit în toate felurile. Țeavă de tanc, baby tun, centură de castitate, aparat de slăbit. De toate. Desigur, mă consolam prin activitatea sexuală susținută.

Într-o seară, apare în gașcă o tipă nouă. FRUMOASĂ. În primul rând nu era grasă. Păr lung, creolă, ochi verzi, țâțe cât pepenii de Dăbuleni și-un cur din care aproape nu puteai să crezi că pot ieși bășini. Clar toți alcoolicii din zonă au fost brusc geană pe ea, pentru că era puțin penurie de femei.

No, ce face al nostru. Normal, răspunde primului impuls care îi sugera că ar trebui să își imbunătățească viața sexuală și cu femei care pot să își vadă unghiile de la picioare. Și când să acționez…:

– Dane, ai vrea să te plimbi puțin cu mine, mă simt atât de tristă și melancolică….

Una din grasele mele avea chef de plimbări. Întâmplător, cu respectiva grasă nu avusesem relații intime, decât ocazionale prestări la țâțe, care țâțe dealtfel erau cât China plus Tibetul.
Degeaba am încercat să o scald, că nu am chef, că să stăm pe iarbă, că e de băut și o să bea porcii tot. Nimic, femeia voia plimbare.

Băi, și stadionul ăla unde ne plimbam noi era uriaș. Tipa, fiind mică și grasă, mergea încet, mai ales că avea o fustiță până la glezne, strâmtă de pocnea pe ea. Să dea impresia că e slabă.

Și plimbă-te. Și plimbă-te. Simțeam că explodez de draci. Tipa cu ochi verzi între timp era acaparată de colegii de gașcă, șansele mele slăbeau simțitor, iar eu mă plimbam ca vaca prin iarbă, omorând țânțari.

Ajunsesem undeva în dreptul gradenelor de pe stadion. Băieții deja se ridicaseră și îmi făceau semne de la revedere, deci șansa mea se dusese. Așa că, de nervi, aproape că i-am strigat tipei:

– Tania, aș vrea să-ți dau o muie, aici în iarbă!

Clar mă așteptam la o moacă mirată, lacrimi, nervi, eu să îmi vărs amarul pe biata fată și să plec calm acasă.
Când, o văd deodată că își ridică puțin fusta, ca să se poată mișca și se pune în genunchi, cu mâna direct pe fermoarul meu.

Nu am mai întâlnit-o niciodată pe fata aia cu ochi verzi.
Dar la urma urmei, cui dracu îi pasă?
Oricum toate se cacă.