Cum să nu voteaze lumea AUR, când, măcar la nivel declarativ și public, Simion face justiție socială pentru fanii lui? Marian Oprișan, baronul pesedist de neatins, omul fără de care nu se face, în acest moment, niciun business în zonă, omul care ține, în nume personal, Vrancea în sărăcie de zeci de ani, cel căruia nimeni nu are ce să îi facă. Un fel de Hrebenciuc înainte să pice mesa.

Asta e diferența dintre el și ceilalți. El știe pentru cine vorbește și știe ce vor oamenii să audă. La noi e mai greu, știți cum e, oamenii este educați, nu e așa simplu.

Pentru faptele lui George Simion, în zilele imediat următoare voi depune o plângere la Parchetul General în baza art . 369 CP, pentru incitare la ură și violență. De asemenea, voi da publicității textul acțiunii pe care o voi înainta instanței de judecată, unde-i voi cere în instanță diferența dintre valoarea reală a proprietății, adică 375.000 de euro și 3 milioane de euro cât susține George Simion că ar valora casa în care locuiesc împreună cu copiii, cu familia și cu mama mea.”

Sigur că da. Numai gardul ăla face mai mult de 375k.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.