Mi s-a acrit maxim de Cosmote. Luna asta au băgat niște extraopțiuni cu internet inclus. Așa că am zis în familie să renunțăm la extraopțiunile cu 3000 de minute și să ne luăm din cele cu internet.

Zis și făcut. las să expire extraopțiunea mea veche, a 2 a zi reîncarc, dau sms și activez opțiunea cu internet. Beton, merge zeiss. Hai să facem la fel și la nevastă. Expiră opțiunea, a 2 a zi reîncarcă și pac, opțiunea veche se reactivează automat. Nervi, sunat la 1234, ne pare rîu, e greșeala dumneavoastră, întâi trebuia să sunați la noi, să cereți dezactivarea, după care să activați altă extraopțiune. Dom`le, soțul meu a activat altă extraopțiune fără să sune nicăieri. Îmi pare rău, nu cred că e posibil, asta e, data viitoare fiți mai atentă, la revedere.

La consultarea ulterioară a soldului, reactivarea extraopțiunii vechi costase 8 euro, în loc de 6. Iar internetul de 240 MB din extraopțiunea mea mi-a expirat în vreo 5 zile, fără să fac nimic deosebit față de ce fac în mod normal, eu folosind înainte o extraopțiune separată de 250MB, care mă ținea o lună fără probleme.

Mi s-a acrit maxim. De garajul lui smiley, de promoțiile on top, de dealurile 2 jocuri la pret de 1, de nu uita sa reincarci cartela ca sa iti reactivam optiunea, chiar daca nu mai vrei optiunea.

Stie cineva care e numarul scurt de pe care imi da mesaje Cosmote-ul, ca sa il bag in blacklist? Sau macar cum poate fi aflat?

Încep să mă gândesc foarte serios la o întoarcere pe vodafone, că deja sunt sătul.

LE: Am aplicat sfaturile de aici

O alta modalitate este formand: 1234+1+1+7+2+2+2+2 (cererea dvs a fost inregistrata)
Ultimele 4 tastari de 2 sunt confirmarea “nu” la publicitate, promovare produse si servicii Cosmote<./blockquote>

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.