Săptămâna trecută mi-am făcut regulatul zbor dintre malul atlanticului de nord și Pantelimon, din varii motive, cum ar fi vacanțe și alte chestii despre care o să vă zic eu mai încolo. Din nefericire, am uitat să îmi iau kindle cu mine, cum fac de obicei, iar cititul pe iphone nu îmi place, așa că m-am gândit, smart, să ascult muzică.

Am ascultat la radio, la un moment dat, în mașină, chestia asta, care, pentru mine, era nouă și mi-a plăcut.

Am adăugat-o repede în lista de likes la spotify, am dat download, crezând că dau download la listă și aia a fost. Între timp, am uitat să îmi cumpăr căști, așa că mi-am luat unele Vetter, cu 40 de euro, din aeroport, plus un magsafe, 40 de euro, plus un cablu, 20 de euro, de îmi venea să urlu de cât de idiot sunt, că mi le luam de la Mediagalaxy cu 100 de lei pe toate. Anyway.

Ajung în avion, mă așez confortabil, aștept să decolăm, că stăteam fix lângă stewardesă și nu am vrut să o supăr, bag căștile, dau drumul la muzică, sa nu mai aud haloimăsul din jurul meu (a fost zborul ăla unde, dacă se oprea motorul, aterizam lin doar dacă dădeau pasagerii din aripi) și mă cufund în visare.

După vreo 20 de minute de visare, îmi dau seama că ascult, încontinuu, o singură melodie. Aia de mai sus. Singura pe care o descărcase Spotify. Și ce să faci altceva? Să dau căștile jos? Absolut imposibil, nu înțeleg roma language. Așa că, până la aterizare, am ascultat, pe repeat, aceeași melodie, încontinuu. Am dat căștile jos la timp să surprind aplauzele concetățenilor mei.

Ce voiam să văzic.
A venit vara, mare, soare, e momentul acela.
Eu am playlistul ăsta handpicked cu muzică veselă, de vară, dance, trance, chestii de bun gust. Hai și voi cu sugestii asemănătoare cu melodia aia de sus, poate facem ceva frumos, să placă la toată lumea. Când ascultăm playlistul, ne imaginăm că suntem toți la un loc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.