What could this be?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

37 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    piftie?

  2. Salată boeuf sau ceva gen piftie (cam multe legume pentru treaba asta da’ am văzut/făcut și mai rău).

    • #3

      menutule, in ardeal nu stiti sa gatiti, condoleante…:)))

    • Piftia într adevăr …n o facem cu atâtea legume. Se practică fierbere extractivă, legumele n au ce căuta facute praf prin zeamă. Chiar dacă le punem mai la sfârșit și evident, strecurăm zeama, nu i ce trebuie. Usturoi/ceapă și cam atât. Uneori mai scap și eu 2 morcovi mari înăuntru da’ rar, foate rar.

      La asta cu gătitul nu mă provoca 😀 gătesc eminamente ungurește.

    • #5

      adica…dulce, gras si cu boia. eminamente prost, bucataria ungureasca este jenanta

    • #6

      Ciorba de ardei umpluți…
      Îmi pare rău, sbscriu…condimente !

    • #7

      Cea mai proasta mancare din Ardeal :Ciorba de salata

    • #8

      Bucataria ungureasca da cu jet pe mult prea multe altele din tari mai cu staif.
      Pana la urma e normal avand in vedere faptul ca civilizatia a circulat pe acolo de ceva mai mult timp si din mai multe locuri.
      Daca faceti referire la ardeal atunci e ok, e praf mancarea acolo, cumva idei bune aplicate prost.

    • #9

      do you even boia?

    • #10

      Ăștia care zic de bucătăria ardeleană nasoale sunt Moldoveni. Râde hârb de oală spartă. Mâncarea românească sux.

    • #11

      o tara de moldoveni

    • #12

      @Ender, ai niste exemple de mancaruri unguresti bune?
      Nu am foarte multa experienta cu bucataria lor si ce am vazut pana acum nu prea m-a impresionat.

    • @Arhi: boia folosesc rar, niciodată din comerțul românesc. Fac ture la Debrecen pentru condimente.
      Anyway, în ciorbe niciodată, detest aspectul de boia plutind în steluțe de grăsime. La o tocană …mai merge.
      Dulce? Wtf, ce drac mănânci dulce la unguri? Sos de mere sau de vișine? Altceva?

      @Mihai depinde de gusturi și depinde cine o face.

  3. #14

    vad o supa cu legume si carne.
    sa fie rasol de vita?

  4. #15

    o supa de carne de pasare cu legume, ca faza intermediara.

  5. #16

    Daca pui si ardei iute o sa iti vina a …. spune: Ahhh, ce de mancaruri bune

  6. #17

    The bones of my enemies

  7. #19

    Rasool

  8. #20

    Gulaș?

  9. #21

    Se duce nitel spre un boeuf bourguignon, asa.

  10. #22

    Tort cu ciocolata.

  11. #23

    (C)răcituri

  12. #24

    supa de gaina de casa

  13. #25

    peltea

  14. #26

    Răcitură

  15. #27

    Dacă țin eu minte bine și nu țin prost, parcă Cetin a menționat de câteva ori că nu suportă piftia!

  16. #28

    Veritaserum?

  17. Vin fiert, ftw!

  18. #30

    Este ceva de mâncare ! Iar dacă sunt flămând nu fac figuri , arata bine deci sa avem poftă !

  19. Am numarat 6 cepe mari deci poate fi un fel de onyo soup reinterpretat sau ceva ser de casă pentru omnicron..

    • #32

      6 cepe la 30 litri de apa.

    • #33

      Varianta Omicron este 100% ungureasca și trece doar cu boia iute. Dacă era o varianta românească se numea UNmicron, de aici rețeta cu 6 cepe la 10 l de apa nu e corecta fără boia.

  20. #34

    Rădăuțeană?

  21. #35

    Boeuf Bourguignon

  22. #36

    Frate, nu stiu, eu nu pot sa imi incep saptamana in incertitudinea asta…zi-ne ce e sa putem sa ne reluam vietile.

    What could this be?….the beginning of a beautiful friendship intre 6 cepe niste morcovi pastarnac cartofi si telina si oleac de carne….this could be the beginning of any ciorba ca sa zic asa.

    Hai, nu ne adauga la incertitudinile vietii, scoate-ne din dilema.

  23. #37

    Deci s-a elucidat misterul?