Foarte tare frate. Nu concursul, pentru ca susanele de astea sunt si in romania. Dar daca asta il ajuta sa aiba altfel de viata decat in jegul d etara din care a plecat, foarte bine.
Altceva e foarte tare. Nu stiu care senator a demarat initiativa de a-l face pe Busuioc reprezentantul romaniei in spania.
Nu mai aduc argumentele pe care le-am adus, cu faptul ca atunci cand murea de foame in romania, nimeni nu dadea doua parale pe el, ca a fost refuzat la studii de canto pentru ca nu are studii superioare. Astea sunt clasice si sunt romanesti.
Totusi, omul e zidar. Cum adica il faci reprezentantul romaniei? Ce calitati, in afara de a canta, are acel om? Pe ce te bazezi cand il trimiti sa iti reprezinte tara?
Sau te bazezi pe faptul ca e un prostanac de muncitor, si o sa te duci tu acolo, senatorule, si o sa ii pui in gura cuvinte, si vei face campanie electorala pe spatele lui.
Asa de mult sper sa nu accepte Busuioc nimic de la statul asta de cacat in care a trait….

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.