O suspectez pe nevastă-mea ca a cumpărat Cosmopolitan. Ea neagă cu înverşunare, spunând că în viaţa ei nu ar cumpăra aşa ceva, dar că au abonament la muncă.
Logic că a aterizat la budă, pentru că şi Sven Hassel ăla are o perioadă limitată de timp, cât e funny.

Aşa că azi mi-m delectat momentele de pe tron cu lecturi care implicau măşti de faţa, iubiri rebele, sfaturi sexuale care implicau agresivitate din partea ei că altfel tipul nu e excitat, şi multe alte chestii extraordinar de interesante, de îmi venea să mă duc în bibliotecă, după săracu` Sven, care nu m-a dezamăgit niciodată.

Ce mi-a atras atenţia a fost un test, desigur adresat păsăricilor, care suna ceva de genul
“Dacă iubitul ţi-ar cere să te desparţi de ceamai bună prietenă,ce ai face?”

Nu m-a atras atât de mult testul, cât răspunsurile date de păsăricile respondente.
“Niciodată. E cea mai bună prietenă a mea. Decât să renunţ la ea, mai bine renunţ la el. Prietena mea mă va ajuta să trec peste asta”

Ştiu o grămadă de cazuri în care el i-a cerut să renunţe la prietena ei cea mai buna, pentru că tipa se dădea la el, iar el nu voia să spună motivaţia, pentru a o proteja.

Ştiu alte cazuri în care prietena cea mai bună băga strâmbe grup, ca să îi despartă. Şi a reuşit cu succes. După aceea s-a culcat cu tipul. Iar prietena ei cea mai bună, fosta iubită a tipului, a acceptat fără probleme, doar era vorba de prietena ei.

Eu însumi am fost pus în situaţia de a renunţa la prietenia cu o tipă, pentru că mi-a cerut-o nevasta. Am acceptat fără să clipesc. Dacă omul cel mai apropiat de tine îţi cere aşa ceva, înseamnă că îl deranjează foarte mult, şi are motivele sale.
Iar dacă îl iubeşti, nu stai să alegi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.