alcoolul este viata

Noua revoluție culturală din decembrie 89 a polarizat urmașii făuritorilor ei în două caste parentale. Desigur, mai sunt și niște rătăciți care nu fac parte din nobilimea de care vă zic, dar ei nu contează, din punct de vedere procentual.

Prima castă este cea a părinților tip Piatra Neamț. Cei care au fost crescuți de părinți abuzivi, cei care au fost bătuți când erau copii, cei care știau că dacă au făcut o prostie, vor lua bătaie cu cureaua udă pe fundul gol. Ei sunt cei ce susțin violența la școală, cei ce o îndeamnă pe învățătoare să le bată copiii, cei care știu că doar dacă ia bătaie, copilul primește educație aleasă.

A doua și cea mai periculoasă, cred eu, este casta părinților tip United States. Copiii lor sunt perfecți, copiii lor nu greșesc, întotdeauna greșeala este la ceilalți, nu la ei. Am prieteni cu copii în clasele primare, te doare mintea când auzi povestiri de acolo. Părinți care vin cu o falcă în cer și una-n pământ, certând cadrul didactic pentru că progenitura nu a luat decât 9, când părintele știe cu siguranță că merita 10, doar tema era făcută de el. Părinți care vin să împartă dreptatea pentru că s-au bătut în pauză și știe sigur că dreptatea e la al lui.

Citeam asta aseară și mă hlizeam.

A baut o sticla de tuica la scoala, dupa ce a pierdut un pariu cu colegii. Ce s-a intamplat apoi cu eleva din Vaslui

Ok, facem abstracție că e o moldoveancă din patria violului. Asta e, se întâmplă, toți am făcut prostii uriașe prin liceu. Am scăpat la alcool, unii ne-am apucat de fumat, unii au scăpat la găurică, unele găurici au scăpat la dopuri carnale. Asta e, e adolescența, hormoni, nu ai ce să faci.

Problema apare doar atunci.

Mama fetei a cerut scolii sa faca o ancheta pentru a afla cine a adus bautura la scoala si i-a pus copila in pericol: o considera pe fiica ei nevinovata.

Înțelegeți?
Copila e nevinovată. Fetița inocentă a venit beată muci, ca să nu zic altfel, la școală, a continuat să bea în clasă, după care a leșinat de la atâta alcool. Dar e nevinovată, altcineva e vinovat, nu odorul meu scump, care nu are nicio vină pe această lume.

Părințoșenie de românia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.