Am râs cu pasiune nedisimulată la comentariul ăsta de la Vali. Efectiv este chintesența româniei într-o coajă de nucă pe pastile. Copilul meu de clasa 1 face meditații. Sigur, ești tentat să îl înjuri puțin, că îi distruge viața copilului încă din fragedă pruncie, dar, la urma urmei, e copilul lui, el l-a făcut, el îl omoară, nu? Așa cum a lăsat dumnezeul lui Abraham scris, cu limbă de moarte, pe papirusurile de la Marea Moartă.

Vagi amici, încetați să credeți că aveți copii geniali. Sunt copiii voștri, deci șansele unui accident genetic sunt minime, puteți doar să vă bazați pe faptul că v-a înșelat soția și nu e copilul vostru direct, ci doar crește în bătătură. Un copil genial…este că nu ați văzut niciodată un copil, în mod real, genial, nu lăudați de mă-sa despre cum vorbește 15 limbi străine și se șterge singur la cur de la 3 ani? Pentru că, dacă ați fi văzut, ați fi înțeles, cu adevărat. Un copil genial nu are nevoie de meditații, meditatorii au nevoie de niște ore alături de ei. Iar dacă nu e un geniu, așa cum e cazul în 99,99% din cazuri, meditațiile nu îl ajută cu nimic. Cine nu vrea să să învețe, nu învață, chiar dacă face meditații pas cu pas, alături de Carmen Johannis, uitându-i-se în decolteu.

În rest, sigur, există și nebuni care își meditează copiii la bastonașe, din clasa 1. Nu vor avea vreodată repercusiuni, tratamentele psihologice ale acelor viitori adulți nu le vor plăti ei, vor considera traumele copiilor drept câștiguri și vor concluziona Datorită mie ai ajuns așa. Pentru că sunt analfabeți funcțional și nu înțeleg diferența dintre Datorită și Din cauza.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.