Femeia la cratiță sau nu? O întrebare relativ simplă.
Ca să înțelegeți la ce mă refer, cazul meu specific. Eu, dacă intru în bucătărie, e posibil să îi dau foc. Sunt extrem de aiurit și uituc, genul Mr. Bean fără talent artistic.

Da, știu să gătesc, cel puțin știam. Doar că, decât să mă lase pe mine să fac asta și să trebuiască să spele ulterior toată bucătăria, toate vasele, toate oalele, puțin pereții și, de ce nu, tavanul, mai bine mă exilează pe o insulă pustie, împreună cu copiii și să o lăsăm în pace.

Deci la mine soția e cu cratița și nu din misoginism, ci pentru că pur și simplu așa ne-am împărțit noi sarcinile în casă. Eu nu fac nimic și restul face ea :mrgreen: Glumesc, desigur.

Și deși nu sunt neapărat misogin:
Mă uitam la scandalul de la americani, cel cu Serviciul Secret, care ar trebui să îl apere pe Obama (în paranteză fie spus, ați văzut că americanii prescurtează toate serviciile posibile, FBI, CIA, NSA, KLM și PLM, doar de la Secret Service nu am văzut pe nicăieri).

Au pus șef al serviciului secret o femeie. Pentru că, nu-i așa, suntem obligați de political corectness să angajăm femei în toate posturile cheie. Și a avut așa un succes, de a urcat Obama în lift cu un tip înarmat, care îi făcea poze. Ok, și-a dat demisia după ce a dat măsura incompetenței sale, dar problema rămâne. De ce TREBUIE să angajăm femei pe joburi la care bărbații se descurcă genetic mai bine?

Mergeau pe stradă un om și femeia lui… Bine, ok, e o glumă misogină, dar sună simpatic și e din înțelepciunea acestui popor ce sălășluiește pe aceste meleaguri de peste 2000 de ani.