Voi vă dați seama că, până acum, în istoria recentă a Bucureștiului, nu am avut niciun primar cu idei progresiste, în afară de perioada Băsescu?

Uitați-vă puțin la numele de acolo.Până în 1992, PSD-iștii vremurilor lor. După care au venit cele mai mari lepre din istoria orașului, Halaicu, Lis și Ciorbea, niște bătăi de joc sinistre la adresa bunului simț, oameni care au futut viitorul tuturor, fără să clipească, lăsând-o pe panarama de Voluntari la categoria minori-gogoașă.

După care a fost perioada Băsescu, cea în care probabil nu bea, unde s-au mișcat niște chestii, s-au demolat garaje și miliardele de chioșcuri de pe toate trotuarele. Și gata.
Vidieanu a furat până a rupt, la propriu, nu a făcut nimic, doar a pus borduri, pentru că avea 2 firme de borduri, Marmorom și Marmosim, ba chiar și-a semnat contract de borduriadă încă 8 ani după ce a plecat de acolo.

Perioada Oprescu o știm toți, e încă o rană supurândă guvernarea excelentă a maestrului chirurg care și acum fură Spitalul Universitar, deși , teoretic, e pe bară de atâția ani.
După el Firea și cam aia a fost.

Înțelegeți că, în perioada de maxim boom economic, atunci când bugetul bucureștiului a ajuns la 2.5 miliarde de euro, noi nu am avut niciodată un primar interesat de dezvoltare, de ivnestiții, de infrastructură, ci doar pesediști împuțiți care au furat cât au putut, pentru ei și partid?

Astăzi, la 31 de ani de la revoluție avem, în sfârșit, șansa de a vedea ce se poate face atunci când ai o tonă de bani pe mână și scopul tău nu e să furi pentru partid și pentru soțul tău, primar prin alte părți.

Sper din suflet să apucăm să vedem.
PS: Aia cu De luni curge apă caldă sper că știți că e o glumă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.