Câștigător: Sorin

Nu aș putea face ceea ce fac acum, dacă nu aș avea internet pe telefon. E frumos să lucri în online, e frumos să faci ceea ce îți place și să nu ai niciodată impresia că muncești, dar, din păcate, e o muncă pe care trebuie să o faci 24 din 24, 7 zile din 7, nu ai chestii numite weekend, dar vai, sunt seara cu familia, dar vai, sunt la meci.

Ce pot să spun, avantaje și dezavantaje. Nu mă plâng, nu e ca și cum nu mi-ar plăcea ce fac, dimpotrivă. Subliniam doar necesitatea conexiunii mele permanente cu lumea.

Despre ce e vorba în concurs.
Odată cu lansarea Ofertei de Paște, Vodafone împreună cu subsemnatul facem un concurs, concurs în care vrem să găsim un om care nu are internet pe mobil.

Mecanismul e simplu. Voi îmi povestiți în comentarii despre un om care nu are internet pe mobil. Cine este această ciudățenie, cu ce se ocupă, de ce nu are internet pe mobil și cu ce l-ar ajuta acest internet.

Eu, alegând CEL MAI FRUMOS COMENTARIU, o să îi dau acelui om un Vodafone Smart 4 Mini, ca să descopere internetul pe mobil.
E simplu ca internetul.

Oferta Vodafone de Paște

• Toti clientii care incheie sau semneaza prelungirea unui abonament Easy, Smart sau RED vor avea de acum trafic dublu de internet, pentru 2 ani
• Promotional, clientii abonamentelor Smart si RED beneficiaza gratuit de Internet nelimitat pe o perioada intre 1 si 4 luni
• Clientii RED vor avea incluse si mai multe minute internationale pentru mobil sau in roaming
• Pentru toti abonatii, pachet complet de aplicatii: pentru divertisment, Zonga si Seenow, si pentru o experienta sigura de utilizare, Vodafone Cloud sau Protect

Vodafone adauga in portofoliul sau un nou abonament, RED 25, ce include minute si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 250 de minute internationale, 400 MB trafic de date (800 MB, cu bonusul special), spatiu de stocare Cloud de 15 GB si acces gratuit la Vodafone Protect, cu posibilitatea achizitionarii unui smartphone la pret special (Samsung Galaxy Express 2, la 9 Euro)

Pentru mai multe detalii.

Screen Shot 2014-04-16 at 10.43.18