Toată mobila din casa mea este luată de la un cunoscut provider de mobilă și are o mare bubă. E mică de înălțime. Adică mică, de îmi ajunge până la jumătatea genunchiului.

Câteodată mi-aș dori și eu să am o canapea de pe care să mă pot ridica fără să fie nevoie să fac abdomene. Nu că aș fi gras, dar totuși. Sau o saltea în care chiar să mă pot lăbărța, pentru că salteaua mea ieftină, după 1 an și ceva, chiar nu mai e atât de comodă.
Eventual un scaun directorial ca cel în care stăteam la ultimul loc de muncă avut, acum țâșpe ani… ce vremuri, ce timpuri. Poate îmbătrânesc și de aceea vreau sa am mobila mai clasică.
În altă ordine de idei, site-ul vreaumobila.ro te premiază cu o canapea extensibilă dublin dacă lași un comentariu la orice articol de pe blogul vreaumobila.ro . Eu particip la jurizarea calității comentariilor, restul din juriu îi vedeți în articolul de anunțare al concursului.
Regulamentul oficial îl găsiți aici.
Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.