Știți că sunteți cei mai meseriași comentatori din internetul românesc, nu? Și că îmi sunteți tare dragi și că blogul și-ar pierde minim 1/3 din farmec fără voi.
Dar frați români, aveți un comportament de lupi în pădure. Dacă nu aș fi stelist, v-aș fi făcut subdomeniu spartanii.cetin.ro și să vă pun acolo un chat, să vă puteți conversa în liniște.

De ce zic asta? Pentru că frate, când apare câte un comentator nou, care azvârle și el o idee, l-ați secerat. L-ați terminat psihic, săriți toți pe el, îi demonstrați că e un dobitoc incurabil, care trebuie să își vândă calculatorul și să se retragă la mănăstire, după care plecați satisfăcuți, încă murdari de sânge.

Oamenilor, hai să îi lăsăm și pe ei să zică ceva. Poate mai apare vreo tipă nouă care încă nu a trimis poze buttnaked la pagina de fani, poate găsim și niște tipi mai de treabă. Hai să nu îi mai zăpăcim din prima pe toți, chiar dacă suntem mai tari și mai experimentați.

Să avem milă, zic…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.