După ciorba de burtă de la Kontiki, vreau să vă mai fac o recomandare de mâncare pe care nu aveți voie să o ratați.
Coastele de porc de la restaurantul Viena din Cluj. Nu conteazî de care, Diablo sau normale, sunt dumnezeiesc de gustoase. Savurate desigur, impreuna cu minim 2 sticle de Franziskaner nefiltrată.
Voila.
NOU
Mie imi place Fosters, na, am spus-o.
NOU
simi » nu se compara:D
NOU
Bahaha ..tu stii ca in Australia nimeni nu bea Fosters ? E cea mai de cacat bere :)) si o exportam in Europa :))
NOU
Articolul asta e bomboana de pe coliva! Intamplare: azi, iesit la pranz la o pizza ( la Colosseum, in centrul Bucurestiului). Dupa 40 de minute de asteptat, la intrebarea unei colege daca poate sa ia pizza la pachet, ni s-a raspuns ca in 5 min o baga la cuptor, ca nu venisera lemnele.
Iar coastele alea arata in mare fel
NOU
Aline ce ai vrut sa spui cu expresia asta ” arata in mare fel”? Nu stiam ca exista asa cvea in limba romana.
NOU
@mihai007 – tocmai tu, James, sa nu intelegi expresiile colocviale?
NOU
Arata destul de bine. Cand o sa ajung in cluj o portie ca asta va fi primul lucru pe care-l voi face.
NOU
Sa mori tu ca primul lucru pe care-l vei face cand vei ajunge in Cluj va fi o portie din asta. Sa inteleg ca esti bucatar sau ajutor de bucatar?
NOU
@Daniel Andrei, atat 🙂
NOU
Eu zic ca poti sa le faci si acasa. Singura lucru de care ai avea nevoie ar fi un cuptor mai profesional pentru a se coace cat mai uniform.
NOU
Nu le poti face acasa. Clujul este inspirational. Nu iese la fel.
NOU
Da’ cu vin rosu demisec de ce, ma rog, nu ai incercat? Cred ca aveai o surpriza si mai placuta.
NOU
Scoruri ceva?
NOU
nu te-a dus groparu la palanet, pe colt?
NOU
corcodusul » e la zalau
NOU
Cam care sunt preturile?
NOU
@billy 31,9 lei sau 32,9 lei. (aici ai tot meniul: www.bistroviena.ro/meniu )
Carnatii nu i-ai incercat ? Sunt buni de tot aia cu cascaval.
NOU
merci 🙂
NOU
Arata bine. Cu precizarea ca e vorba de Bistro Viena. Restaurantul Viena (tot din Cluj) e altul. 😀
NOU
Anul trecut ne-am oprit sa mincam exact acolo dar a trebuit sa plecam. In interior se fuma si nu aveam chef sa inhalez fumul altora iar afara se pregatea o ploaie cu spume care a venit 10 minute mai tirziu. Poate data viitoare.
NOU
ăsta e un plus pentru mine! ador sa fumez!!!!!!11 😀
NOU
Daca tot e vorba de coaste, recomand:
– resturantul fabricii de bere Cerna Hora, cativa km nord de Brno, Cehia
– resturantul Charlie’s in Olympia, Brno, Cehia
– resturantul Kolkovna, shopping center Eurovea, Bratislava
– si nu in ultimul rand, reteta personala 🙂
NOU
Cum e reteta ta personala?
NOU
I hate you so much right now!
Drace! Iar am balit pe tastatura!
NOU
Duminica am drum la Cluj, voi incerca recomandarea..revin si cu impresii.
NOU
Tu ai fost la Bistro Viena, langa Casa Matei. Restaurantul Viena din Cluj e pe strada Pitesti. Asta doar asa sa nu trimiti lumea degeaba dupa coaste de porc la Restaurant Viena.. 🙂
NOU
Doamne cat de bine poate sa arate!!!!
NOU
Au , mama soacra in ce gasca m-ai bagat ….
NOU
Wow, cea mai buna alegere pe care o puteai face si cea mai buna mancare pe care am mancat-o ever, iar carnatii sunt buni cu totii, din toate felurile
NOU
Eu nu mai calc pe acolo de cand am vazut un sobolan cat o pisica de mare cum se plimba prin restaurant.
NOU
Cum promiteam mai sus am facut si eu o vizita localului laudat, insa experienta mea a fost una acra si amara…dupa o zi de mers cu masina si o foame cat casa………..am avut parte de un ,, tratament” de cort din partea celor care deservesc localul…
www.zambesc.com/bistro-viena-cluj-un-gust-amar/
NOU
Celor de mai sus care se tinguiau pe marginea paharului cu bere Fosters, le recomand racoros sa incerce la pub-uri de bere straina din Centrul Vechi sau sa se faca comozi in canapelele personale si sa rasfoiasca www.beeracademy.ro. Eu nu sunt un mare amator de bere englezeasca, insa cred ca Europa (Belgia,Franta,Germania,Cehia) are multe de oferit. Aici sunt taticii :), in Evropa. Incercati, dupa o masa copioasa Blanche de Bruxelles, este de mare senzatie. Rece!