Toti au comentat despre telefonul ziaristei de la Antena 1, cel luat de catre Basescu. Desigur, comentariile sunt impartite in functie de apartenenta politica, cei pro-Basescu dandu-i dreptate, cei anti basescu, injurand.

Eu am o mica problema. De ce nu observa nimeni caracterul penal al actiunii presedintelui? Chestia asta se numeste TALHARIE, si are echivalent in Codul Penal al Romaniei. Adica se pedepseste cu inchisoare, privare de drepturi, etc. Si totusi, presedintele romaniei isi poate permite acest lucru fara sa fie pedepsit? Eu totusi sper ca exista justitie on romania, si autoritatile se vor autosesiza legat de acest act.

Cat despre tembelimul pe care il scot toti, ca presedintele era la cumparaturi, si trebuia lasat in pace, va anunt, IDIOTILOR, ca presedintele romaniei nu poate merge la cumparaturi de nebun. Sunt niste chestiuni tehnice de securitate, peste care nici Basescu nu poate trece.

Ce inseamna asta? Inseamna ca aceasta vizita este planificata cu minim 48 de ore inainte, trebuie avizata de consilierii de securitate, trebuie avizat de SPP, care trebuie sa creeze o zona de securitate inainte.

Asa ca, IDIOTILOR, Basescu nu se duce la Selogros sa isi ia bere la PET ca i s-a terminat berea in casa. Si cand face asta, nu anunta ziaristii inainte. Intelegeti, CRETINILOR? Aceasta vizita era planificata inainte, ziaristii fusesera anuntati din timp, tocmai pentru a realiza acea baie de multime, cu care este obisnuit alcoolicul vostru presedinte.

Iar in alta ordine de idei, IDIOTILOR, presedintele romaniei este persoana publica ce ne reprezinta. Adica este obligat, PRIN LEGE, sa fie persoana publica, cu tot ce implica acest lucru. Iar una din implicatii este si raspunderea la intrebarile reporterilor, care trebuie sa isi informeze cititorii despre ce fac cei care sunt platiti din BANII VOSTRI.

Asa ca, cretinilor, cititi, informati-va si dupa aceea da-ti-va cu parerea. Iar celor care sustin actul de talharie al lui basescu, ii rog sa facem un test. Adica sa ne intalnim in oras, si eu sa le iau cu forta telefonul, cu motivatia „Uite ca pot”. Si ii asigur ca pot, din toate punctele de vedere. Sa vedem, vi se va parea un gest de normalitate?

[tags]basescu, furt, talharie, idioti, cretini, romani, romania[/tags]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.