bulevardul pipera

Așa numitul bulevard Pipera, ulița aia pe care machidonii cu bani au numit-o bulevard ca să se simtă și ei că stau la oraș, a fost distrus o bună bucată de vreme, pentru reasfaltare și pus canalizare, din ce țin eu minte. Multă vreme distrus, de unde se vede că nu contează câți bani au locuitorii, statului român i se rupe oricum de tine.

Anyway, ideea e că acum i-au dat drumul și are pe dedesubt canalizare. Și au apărut capacele de canal. Well, aș vrea și eu să știu cine este cel ce a proiectat infrastructura respectivă și amplasarea canalelor de-a lungul străzilor, pentru că sunt convins că l-ar căuta niște angajați de-ai domnilor Becali, să aibă niște discuții principiale.

Deci pe ulița Pipera, capacele de canal sunt puse în pereche câte două, EXACT pe ecartamentul mediu al unui autoturism. Fizic mergi de pe un canal pe altul, cu ambele roți și nu ai cum să le eviți, sunt puse exact pe traseul roților. Normal, trecând deja câteva sute de mii de mașini peste ele, s-au adâncit sub nivel și mergi precum glasul roților de tren. tâgâdâm tâgâdâm.

Serios, râdem, glumim, dar orice face statul în țara asta, face fără a avea o urmă de respect față de cel ce finanțează acel ceva, adică cetățeanul. Nu contează cum facem, să se descurce, dă-i naibii de flămânzi.

Simțiți și voi nazismul ce se adună, ușor, ușor, în aer, împotriva angajaților de la stat? Cam pe când preconizați o descindere a unor băieți nervoși la primul miting al birocraților angajați la stat, care cer ceva măriri de salarii, pentru că, nu-i așa, muncesc prea mult?