Compania Selezione din Braşov, fondată de Ludovico Fagioli, de origine italiană, care produce feţe de încălţăminte pentru două dintre cele mai mari branduri de modă, Gucci şi Dior, concediază 78 de angajaţi, potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Braşov.

Sigur, porcul italian, ce nenorocit, nu mai ține bieții oameni la muncă. Doar că stai puțin.

Motivul este economic, în sensul că am primit în ianuarie măsura ce prevede mărirea salariului minim pe economie. Angajaţii au vrut mărirea salariului, iar această mărire am încercat să o transmit şi către clienţii noştri. Din cauza crizei economice din prezent şi a vânzărilor mai mici, foarte puţini au acceptat.

Deci stai, că nu înțeleg. Dacă Ciucă și Ciolacu au decis că se mărește salariul minim pe economie, nu îl plătesc ei, din vreun buzunar miraculos, ci îl plătesc angajatorii? Iar dacă angajatorii constată că nu mai sunt îndeplinite criteriile de rentabilitate, e de preferat să închidă afacerea, iar cei ce au primit mărirea aia de salariu din pix, nu vor mai primi nimic?

FANTASTIC, NU AȘ FI CREZUT!!

Rețineți, că e o lege de bază a economiei, indiferent de ce kkt mănâncă hoții care vă conduc. Banii nu vin de la ei, banii vin de la antreprenori. Când, ca să poată fura politicianul mai mult, pune presiune pe cel care dă banii, respectivul își ia valijoara și pleacă în treaba lui. Pentru că el, spre deosebire de tine, poate exista oriunde unde găsesște condiții decente.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.