Din punct de vedere jurnalistic, s-a cam scris tot ce era de scris despre situația de la City. Gașca de infractori de la ASF, pe șpăgi grase, au lăsat situația să treneze și, după ce au strâns 40% din asigurările auto din românia, cash, i-au declarat în insolvență. Vă rugăm să ne dați banii înapoi, gen.

Nimeni nu va mai vedea niciun ban, cel mult cei care apelează la Fondul de Garantare vor primi, parțial, niște bani, de ziua sfântului Pafnutie Alboreanul sau la Kalendas Grecas, iar restul vor țârâi mărunt din buze.

Întrebarea care mă macină pe mine este următoarea.
Dacă ai asigurare la City, mai ai asigurare? Gen dacă te verifică poliția pe stradă și ai asigurare, cumpărată cu bună credință, iei amendă pentru că nu ai, de fapt, asigurare? Mie așa mi s-ar părea logic, pentru că asigurarea aia nu o decontează nimeni, e doar o bucată de hârtie, niciun service nu e nebun să repare mașini pe promisiunea că va plăti City.

Ia să vedem, cât de utili sunteți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.