bohrmachinen

De fiecare dată când am cerut o părere pe blog, am remarcat că am norocul de a fi înconjurat numai de oameni și femei cu bani, care nu se zgârcesc când e vorba de calitatea produselor pe care le folosesc și le recomandă celșor din jur.

Am întrebat de bicicletă, la un moment dat. Răspunsuri? Sintetizat
– Prietene, o bicicletă bună începe de la 1000 de euro, o șa decentă de la 1200 de lei.
– Butt butt…eu doar mă dau sporadic prin oraș.
– NU CONTEAZĂ!! 1000 de euro!!!

Mi-am luat o bicicletă de la Decathlon, 799 de lei. O am și acum. Cred că e al 3 lea an. Ține excelent, ținută afară indiferent de anotimp. Nu a costat 1000 de euro, spre rușinea mea. Dar cât de cât, îți faci treaba cu ea.

Au mai fost și altele. Tricoul, dacă nu costă 100 de euro, nu e tricou. O pereche de ghete decente nu poate fi cumpărată cu mai puțin de 1500 de lei, e fapt mondial recunoscut. Nu poți mânca la KFC, trebuie să mănânci neapărat la Exarhu melci în coajă de brad de Amazon. De fapt, ce vă zic eu, că voi știți mai bine decât mine.

Am întrebat de un ciocan rotopercutor ieftin, pentru că vreau să dau 10 găuri. Am primit inclusiv sfaturi de ciocan la 1500 de euro, pentru că știi că își face treaba cu adevărat și ai nevoie de scule adevărate ca să faci treabă adevărată, nu glume.

Prin urmare, am cumpărat cel mai ieftin ciocan rotopercutor pe care l-am găsit, am dat găurile în aproximativ 20 de secunde fiecare gaură, acum sunt liniștit, ciocanul e bine mersi, nu e ars, așa cum previzionau mulți, burghiul, care a costat 20 de lei, nu 200, și-a făcut treaba, nu s-a ars și nu s-a rupt, totul ok. Bine, de fapt sunt trist, pentru că am dat prea puțini bani și se știe, la valoarea mea.

Fun fact: Ieri, toată ziua un tip a dat găuri cu elan. Inclusiv în timp ce dădeam eu găuri. Când am început eu să dau găuri, s-a înființat un vecin la ușă, rugându-mă să fac liniște, că doarme fetița.

Prin urmare, începând de ieri, dețin 2 bormașini electrice și o șurubelniță, la fel de electrică.
M-am mutat la bloc…