Întâi, aș vrea să vă spun că sunt maxim de surprins că, după atâția ani, încă există oameni care intră pe arhiblog scriind cetin.ro în browser. Really. How?

Second, nu e mare brânză. Serios. Acum câteva luni mi-am șters conturile de social media, twitter și facebook și, de data asta, chiar le-am șters de tot, cred că se fac vreo 6 luni de când sunt deleted. Pe lângă restul de motive, am decis că nu mai vreau să pun conținut, nici măcar un punct sau virgulă, pe siturile unor multimiliardari care trăiesc din conținutul meu.

Și căutam un mod de a pune pe net porcărioarele pe care le puneam acolo, gen poze tâmpite cu mine, clipuri funny, memeuri, dunno, chestiile pentru care s-a inventat, de fapt, internetul. După care mi-am dat seama că mai am un domeniu, care, de câțiva ani, nu face nimic. cetin.ro

Așa că, cu ajutorul lui Bogdan de la chroot, am refăcut domniul, i-am scos redirectul și acum sunteți obligați să scrieți arhiblog.ro în browser. Și când se va întâmpla ceva cu cetin.ro, vă anunță Mandea. Momentan trebuie să găsesc o temă pentru el, care să facă lucrurile despre care ziceam.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.