Mai știți protestul spontan de la ministerul finanțelor? Treabă foarte serioasă, vă zic, dar azi e vineri și parcă nu intră așa bine guițatul de bugetar șef de serviciu, expert, level 100 cu toate legendarele pe el.

Lăsăm așa, oamenii și-au făcut punte între joi și 15 august, ca să nu plângă voucherele de vacanță, respectiv vilele de 1000 mp construite din muncă cinstită, pe salarii de mizerie. Aici aveți salariile de mizerie și aici sunt rezultatele extraordinare.


Acum vreau să vă arăt ceva bun de tot, fără nicio legătură cu ce-am zis mai sus. Ce mai fac interlopii pe TikTok? Uite, joacă blackjack.

Mă uitam cu niște prieteni la streamul ăsta și trebuie să felicit ideea, dar mai ales tehnica.

Aveți aici un glide impecabil, fără ezitare. Pentru cine a citit cărți din celelalte, ăsta e un glide (video cu timestamp). Observați că nu se complică cu second/ bottom dealing și alte rachete, experții știu să lucreze simplu.

Controlul cărților foarte bun, trei feluri de stack retention, că n-ai nevoie de mai mult. Cartea mare trebuie să fie ultima, ca să arzi clientul când trebuie.

Legat de idee, platforma e perfectă pentru „3 + 4 + 9 = 17, ai pierdut, hai la somn.” Dacă se găsește vreun olimpic la matematică în chat, banezi. Dacă scrie omul stop, nu-i nimic, îi mai dai una și a pierdut. Comentarii? Banezi.

Din ce-am estimat în timp ce ne stricam cu toții de râs, în 20 de minute s-au adunat cam 300 de euro. Live-urile astea de obicei durează ore, ca idee, iar banii trec prin TikTok și ajung într-un cont.

Acum am toată încrederea că George Pian și colegii de clan trec toate veniturile printr-o firmă (legal, la fel ca noi) și că tot ministerul de finanțe, prin organele din subordine, are grijă să opereze cu maximă vigilență.

Ziceți și voi – dacă facem o d-asta amuzantă, Cetin contabil și eu cel mai corect crupier (TM), cam cât timp ne-ar lua să câștigăm o excursie gratuită înapoi în România? Azi orice idee e o idee bună, suntem aici ca să ne destindem.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.