Cel putin asta spune un anume domn Mateescu, intr-un articol de mare angajament pe blogul dansului. Ia sa analizam:

Adevarul este scurt. Ideea rezervarilor in timp real imi apartine si pe baza ei mi-am realizat planul de afaceri si lucrarea de diploma cand eram student si coleg cu Lavinius. Lucrand in turism am observat golul imens care exista in turism la acea vreme. Un an de zile am batut apa in piua pe aplicarea acestei idei. Bineinteles era nevoie de implicare si fonduri pe care alaturi de asociatul meu la acea vreme nu le-am avut.

Remarcati ca parca vorbeste de descoperirea quarkului si a hyperspatiului, nu de o afurista de rezervare online. Plan de afaceri, lucrare de diploma, alea, adica chestii importante, care au clatinat din temelii internetul romanesc.

Dupa 1 an de zile si ceva observ ca pe baza ideeii mele se castiga finantari de 15 000 euro si premii. Perfect de acord, painea este a celor care o pun in practica.

Dragule, ia explica tu multimii in delir, de ce nu ai zis nimic pe minunatu-ti blog personal cand a aparut proiectul? Ca e de ceva vreme online. Nu am citit un randulet legat de acest asa zis furt intelectual. In schimb, in clipa in care incepe sa colecteze premii, pentru ca e o idee buna (exceptand acel domeniu .com), atunci apar si hienele, batandu-se cu caramizile in pieptul de arama, cu ca de fapt EI SUNT, si nu altii…
Ce doza de nerusinare iti trebuie pentru asta?