Bloggerii au și ei rezervat un colțișor la Ronewmedia, adică bloggers corner. Un colțișor foarte util, care te poate ajuta, ca blogger, să câștigi un Samsung Smart Tv. Cum poți face asta?

Pentru început, participantii trebuie sa aiba bloguri active, care au o vechime de minim 3 luni la data intrarii in competitie si au o medie de 1 articol publicat pe saptamana in ultimele 3 luni.

Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs?
Trebuie sa scrii un articol pe blogul tau, avand ca subiect “Samsung Smart TV –de ce aş cumpăra unul?” urmărind, în mod particular, descrierea unei caracteristici preferate şi cum anume te-ai folosi de aceasta dacă ai avea un Samsung Smart TV sau cum anume o folosești, daca deja ești detinatorul unui Smart TV marca Samsung.

Pentru a te considera participant, trebuie să trimiți un mail cu numele COMPLET și linkul către articolul scris de tine, pe adresa bloggerscorner@q2m.net . Poți înscrie doar un articol de fiecare blog în parte.

Condiții de validare a înscrierii

Articolul trebuie sa aiba minim 100 de cuvinte.
Articolul trebuie sa contina obligatoriu un link catre site-ul www.samsung.com/ro/home/ si un link catre pagina campaniei .
Linkurile NU trebuie sa aiba atributul rel=”nofollow”

In cazul in care participantul e declarat castigator, acesta va avea obligatia de a publica inca
un articol, post-promotie, diferit de cel cu care s-a inscris in promotie initial, in care detaliaza
experienta castigarii unui Samsung Smart TV.

Am preferat să scriu eu personal regulile, nu să vă trimit la regulamentul oficial, pentru a nu exista dubii la final gen a fost neclar, eu nu am înțeles, dar 99 de cuvinte de ce nu e ok și alte asemenea.

În cazul în care vrei să citești Regulamentul Oficial al Concursului, îl găsești AICI.

*Televizorul din imagine este cu titlu de prezentare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.