Zilele trecute, după ce mi-am luat telefonul, am stat să mă gândesc, din puzderia de telefoane pe care le-am avut de-a lungul timpului, care a fost cel mai mișto telefon dintre toate?

Practic, nu a trebuit să mă gândesc mult timp. Pentru că, evident, din minte mi-a răsărit cel ce a rămas în istoria internetului de pe cetin.ro, cel mai bun telefon din lume, adică prea bunul Samsung Galaxy S7 Edge, cel care, după 2 ani de folosință intensă, a căzut cu onoare pe câmpul de luptă, sfărâmat fiind de colții lui Igor.

De ce a fost așa de simplu?

Pentru că, la mine, contează foarte mult 2 caracteristici ale telefonului, fără de care poți să îmi dai tu și rachetă sol-sol, tot nu îmi place.

Și anume fotografiile decente și bateria bună.

Fotografiile decente pentru că, după cum se știe, talentul meu fotografic este în plaja valorică de la zero spre minus și am nevoie de tot ajutorul tehnic pe care îl pot primi. Iar S7Edge mi-a dat acel ajutor și chiar a fost, mai mult de un an, telefonul cu cele mai bune caracteristici din lume, din acest punct de vedere. Și ce fotografii bune făcea…

Iar bateria, după 2 ani, mă ținea relaxată 12 ore, fără să gâfâie. Fără optimizări, fără Am oprit serviciile inutile ca să ai 24 de minute de baterie în plus, fără Aparatele noastre merg mai prost după o perioadă, ca să consume mai puțină baterie, fără nimic din toate astea.

Deci da, un telefon foarte bun, cel mai bun, pentru mine, dintre toate telefoanele pe care le-am avut vreodată sau le am.

Și acum să mergem împreună pe panta rememorărilor :mrgreen: